Shawn Ruiz Létrehozva: Április 10, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 10, 2021 (módosított) Bears of Finland M.C OOC rész: Üdvözlöm a vezetőség tagjait! Páran már jól ismernek, legalábbis tudják ki vagyok. Azért leírom, hogy Szabolcs vagyok, de a szerveren csak Szabez. Korban a 17-et taposom. Itt már nagyon korán elkezdtem tevékenykedni, és azóta szép dolgokat értem el. Van egy pár frakció mögöttem, volt olyan amit én pályáztam és vezettem, illetve olyan is ahol csak sima tag voltam. Utoljára a Cartel De Sinaloa maffiában voltam Bestone rangban. Előtte belekóstoltam a legális oldalba az ORFK állományában, ahol kadétként voltam jelen. Az nem az én világom. És ezek előtt volt a BoF, amiről jelenleg is szól ez a pályázat. Miért adtam le? Ennek több oka is van, nem szeretném részletezni. A lényeg hogy ezeket rendeztem, és mivel ez volt az a frakció amiben igazán megtaláltam magam, így újra bele szeretnék vágni. Nyílván nem egyedül, a régi tagok 99%-a velem fog tartani. Illetve korábban ebből egy kis zártabb frakciót csináltam, de most a TGF-re is nyitottak vagyunk. Ergó ez a frakció most még pár fokkal jobban ki van dolgozva, és fejlődik folyamatosan. Miért adjanak esélyt ennek a frakciónak újra? Illegális frakció kell a szerverre, és tapasztalt tagokkal kezdeném el, egy összeszokott csapattal. UCP kép: https://kepkuldes.com/image/QkLbsm Frakció leírása: Country, bagó és pia. Talán ez a három szó le tudná írni azt a hangulatot, amit ez a klub ad a tagoknak. De ez több annál. A Bears of Finland M.C egy törvényen kívüli motoros klub, amely szélsőséges nézeteket képvisel. Valamikor 2003-ban alapult, azóta már több chapterre lett osztva. Amiről szó van, az Dillimoreban tanyázik. Tagjai többnyire leszerelt katonák, vagy többszörösen elítélt bűnözők. Főként fegyver- és drogkereskedelemmel foglalkoznak, de a különböző terrorcselekvésektől se rettennek el. Nem félnek gyilkolni, vagy épp félholtra verni valakit. Nem egy szokásos primitív utcai banda, az roppant találékonyak és eszesek. Territóriumukat nem védik túlzottan, hisz nincs mit félteniük ott. Mindenre van egy külön helyük, szerte a környező településeken. Korábban már jelen voltak a városban, de most még szervezettebben, erősebben térnek vissza. Ez egy fejlettebb verziójuk. Frakció története: A Bears of Finland M.C több chapterre van osztva. Amivel mi most megismerkedünk, az Dillimoreban található. Korábban már tevékenykedtek a városban, tehát nem újak itt. Akkor csak a klub létezett, és elég zárkózottak voltak az új tagokat illetően. Viszont most hogy visszatértek, sokkal jobban fel vannak fegyverkezve és szervezettebb csapatként tudnak működni. Shawn Ruiz a klub elnöke, akiegy igazi vezető, nagyon jó elnöke a klubnak. Korai történetük nincs, miután Ruiz megalapította a klubot, szerte a városból jöttek oda a tagok. Ők tartják jelenleg is életben a klubot. Bekerülni nem kimondottan nehéz. Személyes ismerettség kell, amit bármilyen formában meg lehet teremteni. "Nem vagyunk rossz emberek, csak mások a törtvényeink." -Ruiz Rangok: M.C President: A klub elnöke, vezetője. Ő áll a legmagasabb rangon, és mindenkinek adhat utasítást. Szavazáskor kétes helyzetben az ő szava dönt és ő hívhatja össze a gyűléseket is. Vice President: A klub alelnöke, neki van a második legmagasabb pozíciója. Fontos ezen a rangon az önállósság, és hogy úgy tudjon döntést hozni mint a President. SGT at Arms: Ő vezeti a fegyver boltot, és a klubon belül is viszonylag magas rangúnak számít. Szavazati joga neki is van, és az Enforcer/Road Captain/Old Biker fölött áll rangban. Old Biker: Azok a motorosok, akik a régi BoFban is itt voltak, vagy már 2 hónapja a frakció aktív tagja. Road Captain: Az előzőtől annyiban tér el, hogy a motoros "horda" élén megy. Ismeri a teljes mapot, és így vezeti a tagokat. A rang eléréséhez IC vizsga szükséges. Enforcer: A már hivatalos tagok rangja, akik mindenben részt vesznek és mindent tudnak is. Ők jelen vannak gyűléseken, szavazati jogokkal. Prospect - Az a motoros, aki még nem hordja a colort, nincs beavatva, de legtöbb esetben tud az illegális tevékenységekről. A felsőbb tagok "csicskáztatják" a prospecteket. Ez az első lépcsőfok azoknak akik a klubba akarnak kerülni. Nem jelenhetnek meg a gyűléseken. Shawn Ruiz: Shawn "Cheeky" Ruiz [Beverzető] Azt hiszed rossz ember vagy? Azt hiszed sok dolgot megéltél már? Tévedsz... Sok dolgot megéltem, sok dolgot csináltam amik a mai napig kergetnek álmaimban. Öltem szerelemért, öltem barátért és öltem barátot. Egy szörnyeteg vagyok, de idáig is rögös út vezetett.... [Gyerekként] A születésem, és annak körülményei lényegtelenek. Legyen ebből elég annyi, hogy amíg anyám kihordott, addig apám elment inni az orvossal. Nem a józanságáról volt híres. Rendszeresen ivott, és akkor mindenkibe belekötött. Anyámat rendszeresen verte, és ha én szóvá tettem akkor én is kaptam. 6 éves lehettem, amikor egy nap ugyan ez volt. Apám épp anyámat ütötte, mire én szóltam neki hogy „Fejezd be! Ne bántsd!” Ekkor elindult felém, én meg elkezdtem futni. Bementem a szobájukba és az ágy alatt húztam meg magam. Anyám utánunk futott hogy megvédjen. Ekkor apám a szemem előtt elkapta, majd a falnak lökte. Mellette volt egy kis komód, amiben apám fegyvere volt. Anyámnak nem volt más választása. Kivette, és a pillanat hevében meghúzta a ravaszt. A fegyver csöve apám feje felé nézett. Agyvelejéből egy pár cafat az orrom előtt csapódott a padlóra. Én zokogtam, ahogy anyám is. Apám hullája úgy esett, hogy az arca pont felém nézett. Nem hibáztatom anyát, valószínűleg én se tettem volna másképp. Én az ágy alatt feküdve össze voltam törve. Anyám egy késsel a zuhany alá ült. Véget akart vetni az életének. De eszébe jutott hogy én még ott vagyok, és kihúzott az ágy alól. Hívta a rendőröket, mentőket, akiket csak tudott. Ezt egy hosszú kihallgatás követte. És az igazságszolgáltatás, nem ismerte az igazságot. Anyám börtönbe került, én árva lettem. Senki nem akart örökbe fogadni. [Fiatal felnőttként] Mikor beléptem a nagybetűs életbe, a legjobb barátommal, akit az árvaházban ismertem meg, kibéreltünk egy lakást. Nem nagyot, csak amire futotta. Kis idővel később beköltözött a barátnőm is. Nagy terveink voltak a haverommal. Be akartunk vonulni, amit meg is tettünk. Nem való mindenkinek a sereg, amit Jack be is bizonyított nekem. Ő két hónap után visszakerült a kis albérletünkbe, a barátnőm mellé. Amíg szolgált, megöltem egy embert érte. Akkor eresztettem ki először a dühömet. Megfogtam a késemet, és az arcáról lenyúztam a bőrt amíg élt. Itt került rám a "Cheeky" becenév. Ez azért olyan szomorú számomra, mert egy közös ismerőstől hallottam, hogy amíg a hazámat szolgáltam, Jack lefeküdt a barátnőmmel. Kaptam eltávot, és utána akartam ennek járni. Vajon tényleg megtennék ezt velem? Ott ültem a ház előtt egy kocsiban... Jack valahova indult, és egy csókkal köszöntek el egymástól. Jessica visszafordult, én beindítottam az autót és halálra gázoltam. Ekkor egy időre lecsuktak, cserbenhagyásos gázolás miatt. És azt a napot vártam hogy mikor lehetek újra szabad. A börtönben egyszer jön az őr. Kopogtat a rácsokon... „Látogatód van!” Senkim nem volt, legalábbis azt hittem. Ekkor egy Charlie Ruiz nevű ember ült velem szemben, aki azt állította hogy a testvérem, és egészen eddig engem keresett. Mutatott pár papírt is. Én végre tudtam valaminek örülni, hogy van családom. [Los Santosban] Szabadulásom után Charliehoz költöztem ideiglenesen. De vágytam valami nagyra, így San Andreas megyébe költöztem és Montgomeryben vettem egy kocsmát Ashley Ledgerrel, és összehoztam egy klubot. Mára már itt is ültem börtönben, itt is öltem, és itt is szereztem pénzt amihez vér tapad. És legtöbbször akkor érzem magam jól, amikor csak a sztrádán hajtom azt a motort, amivel úgy bánok mint a saját gyerekemmel. Sok új és jó embert ismertem meg a klubnak hála, nekem velük lett egy kerek családom. Jó útra térnék valaha? Nincs az az isten. Fogok-e még ölni? De még mennyit. Shawn Ruiz vagyok. Egy gyilkos, egy drogos, egy alkoholista aki semmit nem fog megbánni. Ez lennék én. [A város elhagyása és a visszatérés] Los Santosban körözött személy lett, annak ellenére hogy az egyik azóta már halott rendőr főnökkel volt egy közös ügye is, ami nem teljesen a törvényes úton zajlott. Ruiz ismeretlen okból eltűnt a városból, és vele együtt a color is. De most, április 10-én visszatért, és a csapatát felkeresve mindent meg fog teremteni magának, és a klubjának ami már a családja. Egyéb: FK skinek- https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/131339-motorcycle-club-skins.html Személyi képek - https://kepkuldes.com/image/QkLMvL https://kepkuldes.com/image/QkL7Y4 https://kepkuldes.com/image/QkLkKN https://kepkuldes.com/image/QkLlmq https://kepkuldes.com/image/QkLz8A Jármű kérelmek - 3x Ford E150 Edited Április 11, 2021 by Szabez 10 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 10, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2021 Hali ! Szerencsére volt alkalmam részt venni a frakció egyik RP-jén, akcióján és nagyon élveztem. Az a kis idő, amit ott töltöttem, az elég volt arra, hogy leszűrjek sok dolgot velük kapcsolatban. Első sorban az, hogy mennyire összeszedett volt az egész, bármint maga az FK, mennyire jól lett vezetve az RP, kitervezett volt, megbeszélt. Másodjára a tagok közti megértés is teljes mértékben a toppon volt, a fegyelmezés, az, hogy mindenki tudta a szerepét, IC és OOC is. Magát a hangulatot és azt a témát, amit a frakció képvisel , azt is teljesen tudta tükrözni az egész, 100 százalékosan átjött nekem. Ez a típus így is elég special és nem elterjedt, ezáltal örülök neki, hogy imént már másodjára, de lesz egy ilyen frakció is a szerveren. Remélem az eddigit is túlszárnyaljátok, én támogatom, hajrá ! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Április 10, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2021 (módosított) Hali-hali! Nekem ezzel a frakcióval több Rp-m volt közösen, melyek őszintén szólva nagyon tetszettek. Véleményem szerint nagyon jól elvezetted legutóbb is ezt az FK-t. Remélem ezúttal tovább fog tartani, és sok közös Rp-nk lesz. Ezt a lapot most TÁMOGATOM! Sok sikert hozzá! Edited Április 10, 2021 by Engi 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Április 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2021 Szia!A lap magába foglalva nekem nagyon tetszik, lényegre törő és kellően hosszú illetve rövid helyeken, tetszik a kinézete hogy ennyire levan egyszerűsítve. A frakcióban még nem voltam viszont biztosan jó RP-ket lehetne velük alakítani, nekem tetszik a lap így TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 11, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2021 Szia! Az RP tudásod szerintem megvan hozzá, az elképzelés is tökre tetszik. A lapon szerintem lehetne egy picit még formázni: képek, esetleg színek. Sok sikert hozzá! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gustavo Santos Hozzászólva: Április 11, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2021 Hali! Ahogy ismerlek én csak Támogatni tudom! Sok sikert hozzá! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 11, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2021 (módosított) Szia! Már egyszer vitted ezt a frakciót, akkor sem volt veletek gond, jól vezetted, sok RP volt. Ezt a lapot csak TÁMOGATNI tudom. Edited Április 11, 2021 by Terciusz 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 11, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2021 Talán egy pici formázás kellene még a laphoz. De hajrá meg minden! Támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 11, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2021 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra: 2021.04.12. 17:00 vagy 2021.04.13. 17:00 (Más időpontért keress fel privát üzenetben!) 1 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések