Jump to content

Jerome Triplett ORFK jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Németh Máté >
Mikor születtél?
< 2007.07.07 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< 2-3 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen,MS13,Groove Street,Bratva,Szerelő >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel eddig szinte csak illegális frakciókba voltam,ezért beleszeretnék kóstolni,a legális életbe is >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen. >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Sziasztok! Németh Máténak hívnak, jelenleg 13 éves vagyok. Hódmezővásárhelyen élek.Sokat ülök gép előtt,
ebből kifolyólag elég sokat vagyok online.Persze azért van szociális életem is, sokat szoktam lógni a barátaimmal,
meg a kutyámmal is rendszeresen törődöm.Imádok sportolni.  >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/rH7XVHd >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Jerome Triplett >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1993.09.23.Los Santos >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Herzen Sofia >
 Jelentkező apjának neve:
< Jerome Wilson >
 Előző munkahelye(i):

< Olajszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Természetesen. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Legyenek összetartóak. Ne gátolják a társuk munkáját. Megbízhatóak legyenek. >

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 

1993.09.23 születtem Los Santosi kórházban, kiskoromban tűzoltó akartam lenni de aztán rájöttem,hogy ez nem az én munkám.

Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, így ismerkedtem meg egy kedves barátommal akiről később kiderült,hogy a Mara Salvatrucha bűnszervezethez tartozik.Hát természetesen beléptem és onnantól nem volt kiút, de egy idő után rájöttem hogy nekem legális utakra kell lépnem,így a kiskoromban szőtt álmaimat valósítottam meg, ezek után beléptem a szerelők közé ahol az eddigi legnagyobb élményem volt rengeteg embert ismertem meg, sajnos elakartak csábítani az illegális életre de úgy döntöttem hogy rendőrként folytatom életemet persze ha felvesznek.

Edited by Jerome_Triplett
  • Like 2

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.