Robert J Gordon Létrehozva: Április 15, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 15, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Sulyok Róbert Sándor > Mikor születtél? < 2006.01.27 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hát Hétköznap 2-3 óra. Hétvégén Egész Nap.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? <Voltam már PD,LSAMV,OMSZ.Crips > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert nagyon jó RP-k vannak illetve a csapatmunka. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sulyok Róbert Sándor vagyok Születtem 2006.01.27-én Jászberényben a Szent Erzsébet Korházban. Nagyon szeretek verseket írni szabad időmben illetve minnél több időt próbálok eltölteni a gépelött. Nagyon szeretek MTA-zni azon belül RP-zni. Jelenleg Jászágóban élek ami Jász Nagykunk Szolnok megyében található. Jászberénybe járok iskolába a Gróf Apponyi Albert Általános Iskola és AMI, most 8.dik os vagyok és már kiválasztottam a továbtanulási célom ami a Szent József Katolikos Technikum/Gimnázium és úgy látszik hogy felvettek Electrotechnikusnak megyek(villanyszerelő). > Csatolj képet az UCP-dről! () < Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Nincs aktív bannod Inaktív Saky OOC Szidás, Adminszidás. 2035-03-01 14:09:08 KR3MX 20.000$ feletti átverés 2035-05-12 16:40:30 Admin jailjeid Admin neve: Indok: Perc: Időpont: Mark Non RP 45 2020-02-02 Saky IC OOC keverés [kezdÅ‘] 15 2020-02-21 Vlad NonRP + IC-OOC keverés [KezdÅ‘] 60 2020-02-22 Koma PG. 40 2020-02-22 Koma NonRP. 60 2020-02-22 Vlad IC-OOC keverés 30 2020-02-22 Rocky Forgalmas helyen való rablás 30 2020-02-29 Saky Súlyos NONRP[RP hiánya ütközésnél, nem teszed TK-ra más kocsiját munkajárművel] 90 2020-03-01 Bence Adminnak való hazudás 120 2020-03-18 KR3MX 20.000$ átverés[Holnap keress fel és add vissza!] 90 2020-03-22 Saky nonrp-s kirángatás 30 2020-03-25 KR3MX NONRP[Nem játszótér a Kórház!] 30 2020-03-25 Játszott perc: 22534 > IC Rész Jelentkező neve: < Thomas O Connor > Jelentkező születési helye, ideje: < 1989.01.27. Los Santos. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lucy D Mendez > Jelentkező apjának neve: <Connor D Leroy> Előző munkahelye(i): < Olajfinomító> Rendelkezel jogosítvánnyal? <Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem az eggyüttműködés nagyon fontos főleg ebben az Állományban. Ha ATMR van oda is feltétlen kell vagy esetleg túszejtés és még sorolhatnám. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < A nevem Thomas O Connor. Születtem 1989.01.27-én Los Santos Medical United Cantry Korházban. Édes Anyám sajnos születésemkor elhunyt néha hatalmas bűntudatom van ez miatt mivel ''miattam halt meg''. Édes Apám rendőr volt mind 15-éves koromig tanított. Majd egy bevetésen életét vesztette a temetésén megofgadtam hogy követni fogom az ő munkásságát, és ezt tettem. Általános Iskolában Kiváló eredményekkel rendelkeztem, Majd a közép Iskolában lentebb mentek mert akkor tudasodott bennem hogy mennyire is hiányoznak a szüleim. De aztán egy este töprengtem magamban és arra jutottam hogy nem érek el semmi azzal ha otton vagyok és nem teszek semmit és a saját jövőmet rontom el. Majd jelentkezdtem a Havard Tudományos és Rendőrképző iskolába ahol kiválló eredménnyel végeztem. És most ott tartok hogy be adom a jelentkezésem a Los Santosi Rendőrségnek. Rengeteg edzéssel itt vagyok és készen állok a megpróbáltatásokra.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 16, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Súlyos Ban, várj még kicsit ezzel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések