Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Carlo Carciotto ORFK jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Márk László
Mikor születtél?
2008.02.25
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
6 óra
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Már voltam PD-s más szerverenn és maffiás meg bandás egyaránt

Miért ezt a frakciót választottad?

Mert jobban érdekel a Legális tevékenység mint az Illegális.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
igen
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
Márk László vagyok Erdélyben élek, van egy testvérem, 13 éves vagyok.Egy kis faluban élek nem mondhatom magam jó tanulónak de igyekszem.Kedvenc ételem a csirkepaprikás meg a rámen szeretem a csípős ételeket.Barna hajam szemem és nagyon szeretek MTÁ-zni ha lehet egy nap elég sokat fent lennék.Van egy barátom Broli akivel sokat szoktam játszani,játszok még sok játékkal is de leginkább MTÁval

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

unknown.png

IC Rész

Jelentkező neve:
Carlo Carciotto
 Jelentkező születési helye, ideje:
1995.06.13
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Bethany Karisev
 Jelentkező apjának neve:

Orazio Carciotto
 Előző munkahelye(i):

LSAMV

Rendelkezel jogosítvánnyal?
igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Ha van egy jó csapat akkor nagyon jó a csapat munka is. Szerintem jó dolog a csapat munka és jobban össze hozza az embert. Ha ketten vagytok akkor is egy csapatot alkottok és lehet hogy egy 3-4 fős csapatnál jobbak vagytok. Ez lenne az én véleményem
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Mayson Hemylton vagyok San Fierroban születtem jó családba. Nagyon szeretem az állatokat és az embereket is. A kedvenc ételem a sült oldalas. Kiskoromba is rendőr akartam lenni és hátha most sikerülne. A szüleim sokat dolgoztak de meglett az ára és ezt nagyon köszönöm nekik. Nagyon sokat tanúltam hogy rendőr lehesek és hátha sikerülne. Szöke hajam kék szemem és magas vagyok. Van családom gyerekeim akiknek minden nap örömet kell csináljak. Nagyon szeretem a virágokat ha lehetne akkor sok virágot termesztenék. Kicsit makacs vagyok de jószivű és oda állok a jó emberek mellé mindig. A rendőr-i karierem ha sikerül akkor nagyon sokat fogok segiteni az embereken is.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.