Jason Baldwin Létrehozva: Április 19, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 19, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? - József - Hány éves vagy? - 17- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -2 hetente napi 3 orát de változó. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 3491 perc - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Voltam már majd mobilról csatolok képet. - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Még nem volta - Miért ezt a frakciót választanád? - Ki szeretném próbálni a szerveren lévő összes frakciót, meg igazából érdekel a szerelés, meg akarom ismerni hogy milyen is ez a frakció! - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - TS helyett DC lenne alkalmas !- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Legmélyebb tiszteletem Meyer József vagyok.Végzős karosszérialakatos 4,45 átlagom van.Nem rég óta vagyok a szerveren de nagyon szeretem kedvesek is tudnaklenni az emberek.Imádom az autókat ezért is szeretnék jellentkezni szerelőnek.És mindig normálisan kezelem a dolgaim. IC Rész Jelentkező neve: - Jason Baldwin - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1999. Május.9.- Jelentkező anyjának leánykori neve: -Anita Baldwin- Jelentkező apjának neve: - Rayen Baldwin - Előző munkahelye(i): - Buszsofőr - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Személy szerint szeretek csapatban dolgozni, de ha nincs meg az összhang, akkor lőttek az egésznek ! A csapatmunka elég fontos az LSAMW-nél, mivel ha lerobban az egyik vontatós egység, akkor a másiknak érte kell menni... - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Jason Baldwin vagyok Los Santosban születtem a szakmám autó szerelő de nem tudtam elhelyezkedni mert túl sokkan voltak.Nagy a precizitásom és nagyon pontos vagyok.Szeretem az autókat ezzel kellek , ezzel fekszem És mindent nagyjábol el tudok intézni. .B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék . - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Még nem- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 (módosított) Szia ! Elolvastam a lapodat, ès èszre vettem, hogy ugyan azt írtad szóról szóra egy-kettő helyre mint èn annó. Lásd: Szerintem többet nem is kell írjak. Javítsd őket lègyszives ! Edited Április 19, 2021 by Kevin Hyatt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jason Baldwin Hozzászólva: Április 19, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 Szia.Igen mivel szeretnék jellentkezni tudtommal nem szabály ellenes és miért ne plagizáltam de remmélem nem baj.Ha problémát okoz sajnálom.Csak tényleg szeretnék be kerülni és nem egy két szót változtattam meg nagyjábol mindent kivéve a jogsis cuccot meg a nevete meg amiket dolgoztam igaz hasonló de nem ugyan az.És nyerő pályázat átdolgozása csak nem gond.Üdv Jason Baldwin 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2021 Kedves jelentkező! Lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések