balintkalc Létrehozva: Április 19, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 19, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Kerekes Bálint Mikor születtél? 2006.02.08 Mondj pár szót az aktivitásodról! napi 1-2 órát tudnák tutira a frakcióra szánni ami lehet 2-3 is, hétvégén annyira nem érek rá. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Triád, Taxi, LSAMV, BOF MC, Latin Kings. Miért ezt a frakciót választottad? Érdekel a rendvédelem munkája. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen de nincs mikrofonom. Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Kerekes Bálint vagyok, 14-éves, Szlovákiában élek, közepes tanuló vagyok, érdekeltségi köröm főként az informatika felé irányul, persze szeretek sportolni is, bicajozni, futni. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://kepkuldes.com/image/9KfXIg 44997 játszott perc. IC Rész Jelentkező neve: Connor Harry Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1997 február 8 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elisabeth Jhonson Jelentkező apjának neve: Josef Connor Előző munkahelye(i): taxi, LSAMV. Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együttműködés egy ilyen munkában nagyon fontos, itt jön ki hogy ki tud együttműködni, és ki nem. Szerintem alapvető dolog ahhoz hogy elkapjunk egy bűnözőt a jó kommunikáció, fontos persze hogy megadjuk a tiszteletet a nagyobb rangúakkal, és így elsajátítjuk a rendőrég alapvető dolgait. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 1997 február 8.án születtem Los Santosban kórházban, kiskoromban szerelő akartam lenni de mire felnőttem rájöttem hogy nekem nagyobb szerepei lesznek ebben a városban. Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, így ismerkedtem meg egy kedves barátommal akiről később kiderült a Triád maffiához tartozik. Hát természetesen beléptem és onnantól nem volt kiút, de egy idő után rájöttem hogy nekem legális utakra kell lépnem, így jutottam el a taxiba ahol szintén jó emberekkel ismerkedtem meg, viszont ezt a munkát hamar meguntam így a kiskoromban szőtt álmaimat valósítottam meg, ezek után beléptem a szerelők közé ahol az eddigi legnagyobb élményem volt rengeteg embert ismertem meg, sajnos elakartak csábítani az illegális életre de úgy döntöttem hogy rendőrként folytatom életemet persze ha felvesznek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 20, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((IC TGF-en felllettél véve)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések