Jump to content

Alonso Noah jelentkezése adminsegédnek!

Matthew Ruiz

Ajánlott bejegyzések

˝OOC bemutatkozás˝:
Sziasztok!
Szeretnék egy kicsit bemutatkozni.
Tóth Bencének hívnak jelenleg 13 életévvel rendelkezem. Egyenlőre általános iskolás tanuló vagyok és nemsokára programozó szakon szeretnék tovább tanulni. Egy tanyán lakok viszont párhét mulva egy költözésen fogok átmenni.
Az iskolára vissza térve 4-5ös tanuló vagyok. Emellett sokat játszom számitógépes játékokkal azon belül is MTA-zok és CS:GOzok a legtöbbet viszont van hogy a LOL is megfordul a barátaimmal. Van 1-2 hobbim amit megszeretnék említeni: 
-Horgászat. Nagyon tetszik ez a dolog nem az éltet ebben a hobbiban hogy milyen halat fogok, hanem hogy kiülök a tópartra és ott csak az én kis tavacskám akkor.
-Biciklizés. Nagyon szeretek biciklizni és sokszor szoktam csinálni mivel egyszerűen szeretem hatjani a bringát.
Az RP-re 1 és féléve tértem rá és nagyon jól tettem hogy megismertem, ez körülbelül nagy változó volt a "gamer" életemben.
Sok tapasztalatot szereztem már a játékoknak köszönhetően amit feltudtam használni a valóságban is, és a "félénkségem" is megcsökönyödött mostmár merek nyiltan komunikálni más emberekkel semmilyen megcsuklás nélkül.

˝Magamról a játékban˝:
A játékon belül sok frakcióban vehettem részt de melyikekben is?:
OMSZ, A szerveren: betanított ápoló, 

ORFK A szerveren: Többször is voltam pd-s kb 2-3szor a legnagyobb rangom őrmester volt eddig. 

Illegális frakciók:

Triád maffia

A szerveren 50.000+ játszott percel büszkélkedhetem, a vagyonom nem a leggazdagabb viszont jól megvagyok vele.

˝Hányszor voltál adminjailben, illetve volt e bannod?˝:

Admin jailek:

dsR7RaO.png
d9pVnS7.png
Bannok:
eKP1yNz.png
Igen... Sajnos rendelkezek mind a kettővel, nagyon szégyenlem magam miatta hogy ilyeneket tettem viszont a multat nem lehet vissza fordítani.
Az adminjailekre ha lehet egy kis mentségem hozzá tenném hogy itt a szerveren kezdtem el megtanulni rpzni, és csak hónapokkal később ismertem meg a fórumot ahol voltak a szabályok.

˝Mi egy adminisztrátor/adminsegéd feladata?˝:
Adminsegéd:
-Segítsen az adminoknak hogy a playerek ne minden terhet az adminokra hordozzanak, így a kissebb kérdéseket megoldja/megválaszolja.
-Sokszor lehet segítség egy adminsegéd akkor is ha nincs admin duty-ban mivel akkor tud szólni adminoknak ha vannak fent csak nem szólgálatban hogy lépjenek duty-ba.

-A játékosok játékélményét megkönnyítse, illetve segítse, hogy jobb RP-k valósulhassanak meg 1-2 szabály vagy bármilyen dolog elmagyarázásával.

˝Aktivitásod?˝:

Jelen állás szerint hétköznap iskola melett 3-4 órát tudok aktívan lenni  a szerveren
hétvégén viszont 6-7-8 órát.
Ha nemsokára nyár lesz ezek az értékek a duplájukra nőnének minimum.

˝Mi a véleményed a csapatmunkáról?˝: 

A csapatmunka nagyon fontos a játék megkönnyítésében alapvetően ha márcsak egy frakciót nézünk is nehéz lenne elképzelni egyes dolgokat csapatmunka, és jó összebeszélés nélkül.
Az adminok és az adminsegédek között jó csapatmunkának kell lennie hogy hibátlanul tudjanak együtt dolgozni és megoldani a játékosok problémáit.

˝Miért pont téged válasszunk?˝:

Segítőkész vagyok, és hamar reagálok a dolgokra illetve könnyen megtudok oldani egy adott problémát.
Sok energiát és erőt fektetnék bele hogy a 110%-alékot tudjam nyujtani a csapat felé.
Jól hozom meg a döntéseim az esetek 95%-alékában.
Barátkozó jellemű vagyok bárkivel tudok kedvesen és illedelmesen beszélni, sohasem vagyok flegma.

˝Miért jelentkeztél adminsegédnek˝:

-Szeretek segíteni a kezdő játékosoknak a kisebb nagyobb problémáiban már nagyon régóta.
-Szeretném azt a segítséget vissza nyújtani a szervernek amit ő adott nekem RP tanulás iránt.
-Mindig is szerettem volna erre a posztra jelentkezni de most érzem azt  hogy méltó lennék a posztra.
-Beszeretném mutatni a szervernek hogy én is tudok jó lenni, és segíteni a sok adminjail melett...
-Szeretném a szerver érdekeit szolgálni és segíteni hogy jó maradjon a játékos közösség.

Pozitív tulajdonságok:
-Kedves 
-Barátkozó szándékú
-Tisztelet tudó
-Jó eszű(hamar felfogom amit mondanak nekem)
-Segítőkész

Negatív tulajdonságok:
-Néha lusta
-Nem szeretem amikor flegmáznak
-Félős új dolgokat kipróbálni
-Nem szeretem a kíváncsiskodókat
-Változó hangulat ingadozásaim vannak

Köszönöm hogy vetted a fáradságot hogy elolvasd a lapom, ha bármi hibát találtál benne szólj és javítom további szép napot!

Edited by Alonso Noah I Traktor
  • Like 2

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.