Jump to content

Charlie Kyle Adminsegéd Jelentkezési Lap.

Ajánlott bejegyzések

Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Sziasztok! A nevem Sulyok Róbert Sándor Születtem 2006.01.27.-én Jászberényben a Szent Erzsébet Kórházban. Jelenleg Jász Nagykun Szolnok megyében élek egy kis Jászágó nevezetű falucskában, nagyon szeretem ezt a kis helyet sok lehetőség van fiataloknak például: Motorozás.Focizás stb.. stb. Ami azt illeti pont a motorozás a hobbim így 15-éves ként és nagyon szeretem is csinálni mivel nagyon szórakoztató számomra a földutak felfedezése. Most Jászberényben Tanulok a Gróf Apponyi Albert Általános Iskola és AMI-ben (Alapfokú művészeti Iskola) 8.-ik osztályos vagyok és ügyebár most járok a tovább tanulásnál, a Szent József Katolikus Gimnázium/Szakképző iskolát jelöltem meg. Azon belül a villanyszerelést  jelöltem meg mivel szeretném Édes Apám példáját követni. Van 3 Testvérem 1 öcsém, 2 hugom, és most jön a 4-dik kis tesóm de még a nemét nem tudjuk. Nos magamról ennyit szerettem volna írni.

Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

A Szerveren a nevem Charlie Kyle a NextGamingen kezdtem az egész MTA-t vagyis az RP-t Aminek nagyon örülök.  Elöszőr nem nagyon tudtam az RP-fogalmakat illetve nagyon semmit magáról az RP-ről, de ez a szerver megtanította mind ezt.(Ez a legnagyobb elért eredményem a szerverrel kapcsolatban.)  Most át térek a vagyonomra  rengeteg autó volt már tulajdonomban és folyamatosan váltogattam őket. Subaru.Rs6,Supra, stb. Most sajna csak egy Golf R32-vel rendelkezem és 12.000$.

Itt írok pár mondatot a szerveren be töltött pozikkal, ORFK Alleader, LSAMV. OMSZ. Illetve 1év kihagyás után újra ORFK. 

Jailek/Bannok száma.

Kitiltások

Admin neve: Indok: Lejár: Állapot:
    Nincs aktív bannod Inaktív
Saky OOC Szidás, Adminszidás. 2035-03-01 14:09:08  
KR3MX 20.000$ feletti átverés 2035-05-12 16:40:30  

Admin jailjeid

Admin neve: Indok: Perc: Időpont:
Mark Non RP 45 2020-02-02
Saky IC OOC keverés [kezdő] 15 2020-02-21
Vlad NonRP + IC-OOC keverés [Kezdő] 60 2020-02-22
Koma PG. 40 2020-02-22
Koma NonRP. 60 2020-02-22
Vlad IC-OOC keverés 30 2020-02-22
Rocky Forgalmas helyen való rablás 30 2020-02-29
Saky Súlyos NONRP[RP hiánya ütközésnél, nem teszed TK-ra más kocsiját munkajárművel] 90 2020-03-01
Bence Adminnak való hazudás 120 2020-03-18
KR3MX 20.000$ átverés[Holnap keress fel és add vissza!] 90 2020-03-22
Saky nonrp-s kirángatás 30 2020-03-25
KR3MX NONRP[Nem játszótér a Kórház!] 30 2020-03-25
Mark PG 45 2020-03-26
Mark PG 60 2020-03-26
Mark enyhítés 30 2020-03-26
Saky MG [bevallotta] 25 2020-03-27
Saky HanyagRP [bevallotta] 25 2020-03-28
KR3MX Force RP + Forgalmas helyről való rablás 60 2020-03-29

Sajnos rendelkezem mind 2-vel de már rengeteget változtam 1 év alatt.

Szerinted mi egy Adminsegéd  feladata?

Egy Adminsegéd feladata az hogy segítsen az Adminoknak olyan téren hogy a játékosok kisebb kérdésekkel hozzájuk forduljanak mint például: Hali hol van városháza, TS IP stb...stb.. Tehát ilyen kérdésekkel. Illetve precíz érthető választ adjon a játékosoknak, tudjon helyesen írni illetve ismertesse az RP-szabály betartatását játékosokkal.

Aktivitási idő.

Hétköznap(3-4 óra) Hétvégén (5-6 óra) 

A mostani helyzet miatt szinte egész napos elérhetőségem van.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapat munka nagyon fontos mint admin mint Adminsegéd ként valamint a Fralciókon belülis nagyon fontos. Mivel minden sokkal könnyebb és ki egyen súlyozottabb rugalmasabb, illetve azért is fontos hogyha valamin esetleg elakadunk akkor kérjünk segítséget.

Miért pont téged válasszunk?

Hát úgy gondolom hogy alkalmas lennék e poszt betöltésére illetve megbízható és rugalmas vagyok. Valamint szeretném kipróbálni ezt a posztot is másrészt szeretnék az adminoknak is segíteni hogy ne tőlük kérdezzék a kisebb dolgokat. És ami azt illeti  teljes mértékben ismerem az RP-szabályzatot  és a fogalmakat is. És helyes gyors válaszokat tudnék produkálni.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Ez a fenti sorokban is olvasható de le írom. Szeretném segíteni az Adminokat de legfőképp a játékosokat, és ami azt illeti szeretném is kipróbálni milyen is ezt a posztot be tölteni. És érzem hogy alkalmas lennék e feladatra mivel ismerem az RP-szabályzatot és Fogalmakat.

Tulajdonságaim: 

Jó: Kedves,Megértő,Barátságos, Szó kimondó, Segítő kész,

Rossz: Olykor Makacs, Ha csúnyán beszélnek velem akkor vissza szólok, Illetve ha flegmáznak velem úgy szint vissza szólok

• 2 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.