Dazhawn Moss Létrehozva: Április 22, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 22, 2021 (módosított) Spoiler OOC: Tizenhat éves vagyok, nyár elején töltöm a tizenhetet. Négy éve roleplayezek, elég sok tapasztalatot szereztem már ebbe az egész világban, frakciók terén is. Rengeteg szerveren játszottam már, sok szerveren leaderként is, és tagként is. Személyemet úgy definiálnám, mint szerény, becsületes ember, az ilyen és hozzám hasonló emberekkel szoktam jól kijönni leginkább. FRAKCIÓ SZÜKSÉGLETEK: 1.Skinek. 2.Járműmod. Spoiler Edited Április 22, 2021 by Dazhawn Moss 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 22, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2021 (módosított) Hali ! A lap jól össze lett téve, nincs vele baj, viszont magát a frakciót jelenleg még nem lehet pályázni, több okból kifolyólag. Az ORFK alosztályaként működik a szerveren, a vezetője pedig ugyanaz mind a kettőnél, ezáltal nincs szükség rá. Edited Április 22, 2021 by Martinez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Magallon Hozzászólva: Április 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2021 Eltudnád vezetni. Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések