Drae Firez Létrehozva: Április 24, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 24, 2021 Panasztevő játékos IC neve: -Hugo D Florenzo- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Terciusz- Panasz oka: -szóval, ki lettem rúgva PD-bol, ami nem is baj, mert jogos volt, de ezutan kaptam egy 300p aj-t es 100k csekket, tudtommal, ha nem en lepek ki, nem kell fizetni, se nem kell letolteni semmilyen AJ-t- Bizonyíték (videó, kép, log): -ha szukseges lesz kuldok.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Április 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2021 Szia, nem az én dolgom a panaszkönyv, viszont, ha kirúg, attól még ugyanúgy kell fizetned és a jailedet letöltened. Feleslegesen nyitottál pkt, majd szuperadmin intézi. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Április 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2021 (módosított) Az éndolgom sem a panaszkönyv viszont amit írtál részben igaz, viszont csak akkor ha ic dolgokért rak IC börtönbe, pl lelőttél egy civilt akratoddal vagy rá lőttél felettesedre/kollégára, olyankor tudtommal ic jailben részesülsz ugye életfogytiglanban és ha nv-t kérsz akkor egy új karival kijöhetsz. Hozzá teszem TUDTOMMAL! Edited Április 24, 2021 by Ella Medison 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 25, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2021 Szia ! FK szabályzatban megtalálható, hogy ha 30 napnál hamarabb kilépsz vagy kirúgnak akkor 300percs FK jump ajail-ban részesülsz, és fizetned kell azt az elvárást ami a szabályzatban található. A PK jogtalan ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések