Jump to content

Ittalo Buffon jelentkezése az állományba

Ittalo buffon

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
<Balázs János>
Mikor születtél?
< 2005.1.18>
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Hát amennyi szabad időm van így minimum 6-7 órát>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen: Olasz Maffia OMSZ, Szerelő, Taxi, Rendőrség, Szerelő >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel nagyon imádom a szerveren a rendőrséget, a közösséget, és a megfelelő RP szituációkat  >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Balázs János vagyok. Baranya Megyében élek egy kisebb nagyobb faluban. Jelenleg 9.osztályos vagyok, és az mellet a karószéria lakatosnak készülök. Hobbim inkább a horgászat, és a vadászat. Több mint 1 éve kezdtem el Rp-ni, és emlékszem hogy ez a szerver volt a legelső.

Most sajnos nem sportolók a járvány miatt, de eddig Ping-Pong-ozttam. A szerveren 16000vagy több perccel rendelkezem, és megfelelő Rp tudással. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

<https://kepkuldes.com/image/99AXmZ.

Ha nem jó a link akkor csak privátban tudom küldeni :(>

IC Rész

Jelentkező neve:
< Ittalo Buffon >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1997.3.24 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Natalie Wynn >
 Jelentkező apjának neve:
< Ittalo Jefferson >
 Előző munkahelye(i):

< Autó szállító, Országos mentő szolgálat>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen rendelkezem  >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< A csapat munka igen is fontos főleg ebben a szakában. mivel itt keményen össze kell dolgozni, hogy meg tudjunk oldani egy ügyet.Pl legyen az gyilkoság stb.A csapatmunka 2 vagy több ember együttes munkáját jelenti. Az is együttműködés hogy ha valakinek le robban a járműve és meg kell tollni stb.Mindenki képes a csapat munkára/együttműködésre. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Ittalo Buffon vagyok 24.éves. Las Venturas-ból költöztem ide, vagy is vidéki gyerek voltam.

A Las Venturas--ban végeztem el az általános Iskolát- és a közép iskolát.

Már 3 éves koromban is érdekeltek a rendőr autók, és hát édes apám is az volt még pedig FőtörzsZászlós volt. És én is úgy döntöttem hogy jelenkezem a Las Venturasi Rendvédeli Akadémiára. Ez így is lett. sikeresen elvégeztem az 5+2 éves technikumot. Sajnos nem tudtam elhelyezkedni Las Venturas-ban. Így megfogtam magamat és elhagytam a szülői városomat és lakhelyemet hogy szerencsét próbáljak. El sem telt egy hét vettem egy repülő jegyet Los Santos-ban. Először fura volt  a városi levegő de meg szoktam. Teltek múltak az idők. Majd egy nap láttam a Market utcáján egy táblát amire az volt ki szögezve hogy a Los Santos Rendőrség ember hiány miatt embert keres a megadott Email címre. Így meg fogtam magamat és olyan gyorsan haza futottam mint annak a rendje. Majd meg írtam az önélet rajzomat a Rendőséghez.>

Edited by Ittalo buffon

• Szuperadmin

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

A meghallgatás időpontja: 

2021.04.28 14:00

vagy

2021.04.29 14:00

((Ha egyik időpont sem felel meg keress fel privátban egy új időpontért.))

Edited by Terciusz

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.