Ittalo buffon Létrehozva: Április 25, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 25, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? <Balázs János> Mikor születtél? < 2005.1.18> Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hát amennyi szabad időm van így minimum 6-7 órát> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen: Olasz Maffia OMSZ, Szerelő, Taxi, Rendőrség, Szerelő > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel nagyon imádom a szerveren a rendőrséget, a közösséget, és a megfelelő RP szituációkat > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Balázs János vagyok. Baranya Megyében élek egy kisebb nagyobb faluban. Jelenleg 9.osztályos vagyok, és az mellet a karószéria lakatosnak készülök. Hobbim inkább a horgászat, és a vadászat. Több mint 1 éve kezdtem el Rp-ni, és emlékszem hogy ez a szerver volt a legelső. Most sajnos nem sportolók a járvány miatt, de eddig Ping-Pong-ozttam. A szerveren 16000vagy több perccel rendelkezem, és megfelelő Rp tudással. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://kepkuldes.com/image/99AXmZ. Ha nem jó a link akkor csak privátban tudom küldeni > IC Rész Jelentkező neve: < Ittalo Buffon > Jelentkező születési helye, ideje: < 1997.3.24 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Natalie Wynn > Jelentkező apjának neve: < Ittalo Jefferson > Előző munkahelye(i): < Autó szállító, Országos mentő szolgálat> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen rendelkezem > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A csapat munka igen is fontos főleg ebben a szakában. mivel itt keményen össze kell dolgozni, hogy meg tudjunk oldani egy ügyet.Pl legyen az gyilkoság stb.A csapatmunka 2 vagy több ember együttes munkáját jelenti. Az is együttműködés hogy ha valakinek le robban a járműve és meg kell tollni stb.Mindenki képes a csapat munkára/együttműködésre. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Ittalo Buffon vagyok 24.éves. Las Venturas-ból költöztem ide, vagy is vidéki gyerek voltam. A Las Venturas--ban végeztem el az általános Iskolát- és a közép iskolát. Már 3 éves koromban is érdekeltek a rendőr autók, és hát édes apám is az volt még pedig FőtörzsZászlós volt. És én is úgy döntöttem hogy jelenkezem a Las Venturasi Rendvédeli Akadémiára. Ez így is lett. sikeresen elvégeztem az 5+2 éves technikumot. Sajnos nem tudtam elhelyezkedni Las Venturas-ban. Így megfogtam magamat és elhagytam a szülői városomat és lakhelyemet hogy szerencsét próbáljak. El sem telt egy hét vettem egy repülő jegyet Los Santos-ban. Először fura volt a városi levegő de meg szoktam. Teltek múltak az idők. Majd egy nap láttam a Market utcáján egy táblát amire az volt ki szögezve hogy a Los Santos Rendőrség ember hiány miatt embert keres a megadott Email címre. Így meg fogtam magamat és olyan gyorsan haza futottam mint annak a rendje. Majd meg írtam az önélet rajzomat a Rendőséghez.> Edited Április 27, 2021 by Ittalo buffon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 27, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.04.28 14:00 vagy 2021.04.29 14:00 ((Ha egyik időpont sem felel meg keress fel privátban egy új időpontért.)) Edited Április 27, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések