UB_kerős_ na bannold pls Létrehozva: Április 27, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 27, 2021 IC/InGame neved: < Aiden Patel > A ban időpontja: < 2020 október körül > A ban oka: < szerverszidás, szerver hírdetés+DM > A ban időtartama: < perma > Admin neve, aki bannolt: < @Martinez > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, akinek barmikor barhogy ártottam, szeretnek visszajönni jatszani, Zsombiékkal és a többiekkel, megbantam mindent, tény hogy nem az első alkalom volt, de szeretnék bizonyítani! Szeretnék kapni egy utolsó-utolsó utáni esélyt, amit nem szeretnék elrontani. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 27, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 Szia, nem az első UB kérelmed, ebből látszik, hogy tényleg szeretnél itt játszani. Én megbízok benned / bennetek annyiba, hogy tényleg csak az RP-re mentek és arra, hogy jól érezzétek magatokat, minthogy bármi rosszat tegyetek. Bármely, 90 percnél nagyobb AJ után, visszakerül a BANN rád. Emellett 300 perces adminjailt kapsz UB fejében indokkal. Ha ezeket elfogadod, akkor várunk fel a szerverre! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
UB_kerős_ na bannold pls Hozzászólva: Április 27, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 Elfogadom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 27, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2021 Sziasztok ! Mivel én teljes mértékben ellenzem az UB kérelmedet főleg amiket műveltél, ezért az UB kérelmedet elutasítom, perma az perma. 1 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések