Amanda Kendall Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 10, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Mezey KornélHány éves vagy? 14Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Igy hogy nyár van igy 4-5 orát. Amiből olyan 3-4 orát a frakcióra forditanék.Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Igen voltam, nagyjából már az összesbe voltam. Miért ezt a frakciót választanád? Mert ebbe a frakcióba sokat kell rp-ni amit én szeretek, ésa fizetése se rossz.Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? IgenMesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Mezey Kornélnak hívnak pest megyében élek.Hobbim a focizás és a motorozás. Számítógépen csak MTA-val szoktam játszani. De xboxon több játékkal is. Kitartó vagyok, nem kapom fel hamar a vizet. Most igy hirtelen ennyit tudok irni. IC Rész Jelentkező neve: Amanda Kendall Jelentkező születési helye, ideje: Los santos. 1998.08.12 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Gox Jelentkező apjának neve: Peter Kendall Előző munkahelye(i): Los santos Épitőipari cég Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Én szeretem ha valahol can csapatmunka. Magamat is egy jócsapatmunkásnak tartom. Szerintrm egy nagyon pozítív dolog az ahol van csapatmunka. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Amanda Kendall a becsületes nevem. Apám neve: Peter Kendall. Anyámé:Jessica Gox. Jelenleg munkanélkül vagyok, munkát keresek. 1998-ban születtem Los Santosban, Anyukám 9 éves koromba elhunyt, Apukám máig él. És segit bármi probléma van. 20 éves koromba kijártam az egyetemet. Többféle diplomám is van. Álmom, hogy egyszer autószerelő lehessek. Edited Augusztus 10, 2019 by Amanda Kendall Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.17. 18:00 vagy 2019.08.18. 18:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések