Dazhawn Moss Létrehozva: Április 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 29, 2021 (módosított) Spoiler Skinek. Spoiler OOC önéletrajz: Tizenhat éves vagyok, négy éve roleplayezek. Az első szerverem a ,,HL,, volt, még annak idején. De ezeken kívűl is állíthatom hogy mindenhol megfordultam már, sokszor leaderként is, és tagként is. IC önéletrajz: Eustacio Montes, egy negyvenegy éves hispán férfi, született LS-ben, gyerekkorát is itt élte le. Apjától vette át az elnöki pozícióját, ami 2010-ben volt, azóta ő vezeti a chaptert. Kinézete 180 cm magas, tetoválásokkal teli. Személyisége egy igazi vezető egyéniség, határozott, hidegvérű. UCP: Játszott perceim: 577 perc. Korábbi RP tapasztalataimat leírtam már az OOC részhez, de ezen a szerveren viszont PIru-s vagyok most is, ahol rengeteget rpztünk eddig. Felépítés: 9.President 8.Vice-President 7.Secretary 6.Treasurer 5.Road Captain 4.SGT AT ARMS 3.Veteran 2. Mongol 1. Prospect Célom a frakcióval: Bemutatni egy valós, reális egyszázalékos szerepjátékot. Miért én?: Négy éve rpzek, sok tapasztalatom van már, a minőséget előrébb helyezem a mennyiséggel szemben. Edited Április 30, 2021 by Dazhawn Moss 7 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Április 30, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Szia! A lapod hiányos, több alapvető pont hiányzik: Nincs se IC se OOC önéletrajz Nincs kép az UCP-dről Hiányzik a játszott perceid száma, valamint a korábbi RP tapasztalataidról szóló rész. A lapból nem terül ki a kívánt frakció felépitése és, hogy kiket hozznál magaddal. A céljaid a frakcióval szintén nem derülnek ki. Nem írtál semmit arról, hogy miért téged válaszunk. A leaderség terén lévő tapasztalatait ugyancsak hiányoznak. Ha ezeket mind pótolod, egy igazán jó lap is lehet ebből. Sok sikert hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Április 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Bővítve lett a lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 30, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Cső ! Én ismerlek, jelenleg is egy frakcióban vagyunk és rengeteg RP-t toltunk már együtt. Elsősorban említésre méltó, hogy amikor rátaláltál magára a szerverre és azon belül is a mi frakciónkra, akkor már a kezdettől fogva segíteni próbáltál, (és sikerült is, pár dologban) elmagyaráztál sok mindent, e mellett kitartóan tetted, amiket tenni kellett. Látszik rajtad, hogy te fejlettebb vagy RP szerint, érted a dolgokat bármilyen típusról is legyen szó, ezáltal a leaderség terén is fixen megállnád magadat. Játékon kívül is jó a gondolkodásmódod sok mindenről, ha a frakciódról lesz szó, biztosan máshogy fogsz hozzá állni, mint máshoz, logikusan tudsz gondolkozni mellette és cselekedni is. A lapról annyit, hogy egyszerűen lett kivitelezve, ez a kép formájában csatolt infók bejönnek, picit még több mindent írhattál volna oda, akár szerkeszthetted volna, de így is megfelel számomra. Én támogatom a pályázatot, sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Április 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 csőcső! Ahogy megismertelek,abból ítélve szerintem eltudnád vezetni ezt a frakit. Komoly rp tudásod van,komolyan veszed az rpket is. Szóval Támogatom a pályázatot! Sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Április 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Szia! Az ilyen stílusu lap szokatlan itt a szerveren, de nem rossz, sőt! Nekem tetszik is. Bár nagyon nem ismerlek, nem volt még közös rp, a hallottak alapján csak egy pozitív dolog jön le nekem. És ez a lap is azt mutatja, hogy tudsz újat mutatni a játékosoknak. Itt a szerveren elég szokatlan dolog a motoros klub mint frakció, rettenetesen kevés volt eddig sajnos. Viszont örülök hogy egy ilyet pályáztál, várom az rpket. Támogatom, pacsi! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Április 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Cső. Amint az elöbb is elhangzott. Én szerintem is elbírnál vezetni egy frakciót. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Április 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Mappolás Spoiler Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Magallon Hozzászólva: Április 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 Király lesz, beadjuk tesó. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Április 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Április 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Május 1, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2021 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Május 1, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2021 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Május 1, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2021 Köszönjük mindenkinek aki ideírt, mostmár várjuk a bírálást. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Május 3, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 3, 2021 Ezt félre tesszük, változott a téma. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 4, 2021 (módosított) Zárom. Edited Május 4, 2021 by Kani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések