Jump to content

Mongols MC

Dazhawn Moss

Ajánlott bejegyzések

47341614a20430f3f05724477cb67868.png

Spoiler

ae2fac1b96abdd61f32da28eccd4d615.png
Skinek.

Spoiler

OOC önéletrajz: Tizenhat éves vagyok, négy éve roleplayezek. Az első szerverem a ,,HL,, volt, még annak idején. De ezeken kívűl is állíthatom hogy mindenhol megfordultam már, sokszor leaderként is, és tagként is.

IC önéletrajz: Eustacio Montes, egy negyvenegy éves hispán férfi, született LS-ben, gyerekkorát is itt élte le. Apjától vette át az elnöki pozícióját, ami 2010-ben volt, azóta ő vezeti a chaptert.

Kinézete 180 cm magas, tetoválásokkal teli. Személyisége egy igazi vezető egyéniség, határozott, hidegvérű. 

UCP: 41d6b741d911e74ae4c58ca14d5ef519.png

Játszott perceim: 577 perc. Korábbi RP tapasztalataimat leírtam már az OOC részhez, de ezen a szerveren viszont PIru-s vagyok most is, ahol rengeteget rpztünk eddig.

Felépítés: 9.President 8.Vice-President 7.Secretary 6.Treasurer 5.Road Captain 4.SGT AT ARMS 3.Veteran 2. Mongol 1. Prospect

Célom a frakcióval: Bemutatni egy valós, reális egyszázalékos szerepjátékot.

Miért én?: Négy éve rpzek, sok tapasztalatom van már, a minőséget előrébb helyezem a mennyiséggel szemben.

Edited by Dazhawn Moss
  • Like 7
  • Haha 1

• Főadmin

Szia!
A lapod hiányos, több alapvető pont hiányzik:

• Nincs se IC se OOC önéletrajz
  • Nincs kép az UCP-dről
  • Hiányzik a játszott perceid száma, valamint a korábbi RP tapasztalataidról szóló rész.
  • A lapból nem terül ki a kívánt frakció felépitése és, hogy kiket hozznál magaddal.
  • A céljaid a frakcióval szintén nem derülnek ki.
  • Nem írtál semmit arról, hogy miért téged válaszunk.
  • A leaderség terén lévő tapasztalatait ugyancsak hiányoznak.

Ha ezeket mind pótolod, egy igazán jó lap is lehet ebből.

Sok sikert hozzá!

• GameAdmin 5

Cső ! Én ismerlek, jelenleg is egy frakcióban vagyunk és rengeteg RP-t toltunk már együtt. Elsősorban említésre méltó, hogy amikor rátaláltál magára a szerverre és azon belül is a mi frakciónkra, akkor már a kezdettől fogva segíteni próbáltál, (és sikerült is, pár dologban) elmagyaráztál sok mindent, e mellett kitartóan tetted, amiket tenni kellett.

Látszik rajtad, hogy te fejlettebb vagy RP szerint, érted a dolgokat bármilyen típusról is legyen szó, ezáltal a leaderség terén is fixen megállnád magadat. Játékon kívül is jó  a gondolkodásmódod sok mindenről, ha a frakciódról lesz szó, biztosan máshogy fogsz hozzá állni, mint máshoz, logikusan tudsz gondolkozni mellette és cselekedni is.

A lapról annyit, hogy egyszerűen lett kivitelezve, ez a kép formájában csatolt infók bejönnek, picit még több mindent írhattál volna oda, akár szerkeszthetted volna, de így is megfelel számomra. 

Én támogatom a pályázatot, sok sikert hozzá! 

• Köszi 1

Szia! Az ilyen stílusu lap szokatlan itt a szerveren, de nem rossz, sőt! Nekem tetszik is. Bár nagyon nem ismerlek, nem volt még közös rp, a hallottak alapján csak egy pozitív dolog jön le nekem. És ez a lap is azt mutatja, hogy tudsz újat mutatni a játékosoknak. Itt a szerveren elég szokatlan dolog a motoros klub mint frakció, rettenetesen kevés volt eddig sajnos. Viszont örülök hogy egy ilyet pályáztál, várom az rpket. Támogatom, pacsi!

• Köszi 1

• Chriss locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.