George Clark Létrehozva: Május 4, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 4, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Varga Gergő Hány éves vagy? 16 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 órát Jelenlegi játszott perceid száma: 4452 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Bears of Finland Kiváncsi voltam milyen egy frakcioban lenni Miért ezt a frakciót választanád? mert nincs a városban és kiprobálnám és szeretném fejleszteni az rp tudásom Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? csak discord és mikrofon Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Gergő vagyok 16 éves . Középiskolába járok,karosszériásnak tanulok. Hobbim a biciklizés,streetworkout,motorozás, stb. Tanulmányi átlagom 4-5 ös között mozog,szeretek csapatban dolgozni. IC Rész Jelentkező neve: George Clark Jelentkező születési helye, ideje: 1977,USA NewYork Jelentkező anyjának leánykori neve: Katy Jackon Jelentkező apjának neve: George Clark Előző munkahelye(i): Olajfinomitó,pizzafutár,Kamionos,rákász Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szertek csapatban dolgozni uugy gondolom jobb ha többen vagyunk így ki tudjuk segiteni egymást ha baj van Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) George Clark vagyok . Világutazó vagyok több várost és országot bejártam már. Idefele megismerkedtem most már jő cimborámmal Saverio Donatoval akivel nagyon joba lettünk előző városban motocrosss versenyző voltam és egy motoros csapat elnöke.Gyerekkoromban faterom szerettette meg velem a motorozást és azota is a szenvedéjem. Nagyon érdekel még az autó sport főleg a drift ésa technikai háttere . Nagyon családcentrikus vagyok és szeretem a gyerekeket és egyszer szeretném átadni a tudásomat a fiamnak is ha lesz. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2021 Kedves jelentkező! Lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések