Saverio Donato Létrehozva: Május 4, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 4, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Benjámin Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren, hétvégente pedig 6-ot kb. Jelenlegi játszott perceid száma: 14.853 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Bears of Finland, La Familia, Miért ezt a frakciót választanád? Azért választom ezt a frakciót mert szeretem az autókat és el szeretnék helyezkedni egy legális frakcióban. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kovács Benjámin Zsolt vagyok, Nagykanizsán élek. A Széchenyi iskolában tanulok informatikusként a 9. osztályban. A hobbim a motorozás és a programozás. 4-es tanuló vagyok a matematika nem megy annyira, de a programozás az igen. Szeretek gépezni de jobban inkább haverokkal motorozni és a Barátnőmmel időt tölteni. IC Rész Jelentkező neve: Saverio Donato Jelentkező születési helye, ideje: 1980-06-25 Jelentkező anyjának leánykori neve: Bella Rossi Jelentkező apjának neve: Saverio Francesco Előző munkahelye(i): Rákászat és kamionozás Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a csapatmunka egy nagyon fontos dolog. Elsősorban azért mert úgy jól megy a munka főleg akkor amikor rugalmas a csapat és bíznak egymásban. Szerintem az nagyon fontos hogy legyen egy főnök a csapatban mert ha nincs akkor szerintem nagy káosz lehet az irányításban. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) A nevem Saverio Donato. Olasz országban születtem, pontosabban Nápolyban. Édesanyám neve Bella Rossi, varrónőként dolgozott a szomszédos kisvárosban. Egyértelműen volt egy kishugom aki csak 5 évvel volt nálam fiatalabba a neve Volt egy Kistestvérem aki apámmal maradt Nápolyban a neve Lorenzo Donato aki 10 évvel fiatalabb nálam karosszéria lakatosként dolgozik. Édesapámnak Francesco Donato a neve, Kamionosként dolgozott hogy eltartsa a családot. Boldog életünk volt, segítettek a szüleim mindenben de sajnos anyám elhunyt 60 évesen, és apukám az még Nápolyban kamionozik. A repülőgépen miközben elköltöztem Los Santosba megismerkedtem George Clark barátommal aki segített nekem sok mindenben. Itt elhelyezkedtünk, és új életet kezdtünk ebbe a városba. Sok emberen segítettünk. És az a célom hogy egész Los Santosba tökéletes autókkal mászkáljanak. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2021 Kedves jelentkező! Lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került! 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések