damien Létrehozva: Május 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 5, 2021 Csáó! Nekem az az ötletem támadt, hogy ha megnyomjuk telefonban híváskor, a "speaker" gombot, akkor a körülöttem álló személyeknek is megjelenhetne IC chaten, az amit a telefonba, híváskor írnak. 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Május 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 5, 2021 Tetszik az ötlet, TÁMOGATNI tudom csak ! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Május 6, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 6, 2021 csőcső! Támogatom az ötletet! DE! Kilehetne még bővíteni mondjuk hogy vissza lehetne nézni a telefonszámokat a "telefonkönyvből" vagy miaz. De alapvetően jó ötlet TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Május 8, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 8, 2021 Cső! Jó ötlet én részemről is. Csak akkor már lehetne mute is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés