Jump to content
Autós körverseny és szépségverseny ×

Frank D Escobar jelentkezése az Adminisztrátori pozicióra


Frank D Escobar

Ajánlott bejegyzések


 *Előszó*


Elsősorban, szép napot kivánok mindenkinek aki erre a lapra került! Leszeretnék szögezni egy dolgot, jelenleg angol billentyűzettel vagyok, igy sajnos a hosszú i betűt nem tudom leirni ezért elnézést kérek! Ha esetleg bármi hiba merül fel a helyesirási hibákkal akkor megkérnélek arra ,hogy jelezd hozzászólás szekcióba, előre is köszönöm, ha szolsz/szóltok! No ,de nem is húzom az időt! Kezdjük is el, jó olvasást kivánok!


 Magamról: 

Szóval, Márk-nak hivnak. Pest megyében élek, azonbelül Budapesten és azonbelül is Budán. Jelenleg 1. kerületben tartózkodunk a kis családommal, az anyukámmal, bátyámmal, illetve van egy kis háziállatunk, Mili névre hallgat, ügye őő egy macska, pontosan a fajtáját nem tudjuk. Jelenleg 14 éves vagyok, rögtön merülhet fel a kérdés ,hogyha 14 éves vagy akkor minek jelentkeztél erre a pozicióra mikor 15 évesnek kell ,hogy legyél ehez? Megis válaszolnám: Legalábbis szerintem lehet akárhány éves valaki attól függ lehet értelmes és akár jobb is lehet mint egy 15 éves! Reménykedek abba ,hogy a Vezetőség eltekint ez ellen és köszönöm a megértésüket! Illetve egyszer élünk vagy bejön vagy nem, az életnek sajnos mennie kell, de ha esetleg nem sikerül megpróbálkozok később és okulok a helyzettől! No de folytassuk. Anyukám és apukám sajnos elváltak, igy csak az anyukám maradt ,de egy kis idővel jött egy "szerelme" akivel most együtt élünk. Informatika szakon szeretnék tovább szelni az életemet, de ez még változhat. Azonkivül szeretek úszni, amit hobbyként szoktam űzni. Kicsit kevésbé szeretek kosarazni, focizni, de ugyanúgy elvagyok vele mint az úszással, illetve szeretek gépezni. Sok szerveren töltöttem be különbőző rangokat, mint például:I DG AS, AS, Admin 1, Admin 2, Admin 3, Admin 4, Admin 5 stb.. szerintem már minden poziciót betöltöttem, különböző tapasztalatokkal amiket máig is használok, meghát tanulok is, sok újdonságokat!


 Magamról, mint IC Karakterről

Elért eredményeim.

Az én becses nevem: Frank D Escobar, sokan simán csak Frank-nek szoktak becézni. Jelenleg is Los Santos-ban élek, eddig vizimentősként szolgáltam Verona Beach környékén. Eddig úgytudom több mint 50 embert mentettem ki az óceánból, amire büszke is vagyok! Jelenleg egy robogóm van amit saját kezemből dolgoztam meg érte, és nagyon büszke vagyok rá. Az elképzeléseim az, hogy a Rendőrségnél tudjak szolgálni, védeni az országot, idővel ez befog következni! Nem vagyok egy nagyon gazdag tipus, én egy sima robogóval is elboldogulok, a céljaim ,hogy legyen egy rendes autóm, illetve egy rendesebb házam.

 

[SeeMTA v2] Admin 1

[SeeMTA v3] Adminsegéd

[FineMTA] Admin 2

Sok kisebb/nagyobb szerveren, de nem nevezem meg azoknak a nevét, mert már nem nagyon emlékszek rá és nem nagyon lényeges.

 


 Hányszor voltál AdminJailbe?

 

Eddig még egyszer sem voltam AdminJailbe!


 UCP Kép

[7qV39Pv.png Hányszor voltál bannolva?

 

Eddig nem vagyok bannolva! (Fönti UCP-n látható!)


 Mi az adminisztrátor feladata?


A legfőbb dolog az ,hogy segitse a játékosokat/playereket! Azért adminisztrátor ,hogy ne a saját ügyét intézze, illetve ne magának fixelgesse a kocsiját! Az adminisztrátornak az is a feladat köréhez is hozzátartozik ,hogy akik nem tudnak rendesen RP-zni, esetleg rontják más játékosoknak a játékélményét, arra gondolok ,hogy elkezdi ütögetni, bántalmazni, azokat megfelelő szankcióval jutalmazzák meg azokat a "szabálysértőket". Amennyiben a játékos nem ismeri a szerver szabályzatot, az adminnak KÖTELESSÉGE megmutatni a szerver szabályzatot, esetleg elmondani ,hogy mik a főbb szabályok, a többi szabályoknál, körültekinti/átolvassa a bizonyos ember aki nem tudta azt. Sok szervernél láttam ,hogy ez valahogy nem sikerült, de szerintem ennek a szervernek az AdminTeam-je, eléggé összedolgozik. Beszélgettem egy adminnal, régebbi szerverről ismertük egymást, eddig csak a jókat hallottam.


 Aktivitási idő:


Hétköznap: 4-5 óra, mind a 4-5 órát tudnám a duty-ra áldozni

Hétvégente: 6-7 órát, mind a 6-7 órát tudnám a duty-ra

áldozni

(Mivel van egy bátyám igy felváltva játszunk, valamikor elszokott menni ezért több idő jut a szerverre. Változatos, tehát ezek nem biztosak. Amint gép előtt vagyok, a szerveren fogok lenni!)


 Mi a véleményed a csapatmunkáról?

 

Legalábbis szerintem, az adminteam befolyásolhatja a szervert, arra gondolok, esetleg több playerszám. Csak akkor befolyásolhatja a szervert ,hogyha az adminteam megfelelően működik, és mindenki segit mindenkinek. Ha esetleg ez nincs meg, akkor a játékosok úgy fognak hozzáállni, hogy "Hát ez az adminteam egy rakás fing". Ha pedig megvan, úgy fognak hozzáállni, mint aki büszke ,hogy ilyen jó adminteam van aki 0-24-ben tudja segiteni a játékosokat! A csapatmunka szerintem nagyon is fontos! Különböző szempontokból is, mint például: Admin/Frakció. Ez az egyik legfontosabb egy szerverben! No, de nem csak segités szempontjából is. Néha az adminok is szoktak "bulizni" mivel mindenki egy ember, esetleg adminteam karaoke stb...


 Miért téged válasszunk?

 

Eléggé sok szerveren jártam, igy különböző tapasztalatokat szereztem, igy tudom használni ezen a szerveren is. Tudom mit ,hogy kell tenni különböző szituációkban, mi a megfelelő mód arra ,hogy kiegyezzünk és kiosztani a szankciókat.


 Miért jelentkeztél adminisztrátornak?


Azért jelentkeztem adminisztrátornak, mivel megfogott a szerver. Nincs összehányva mint más szerverek. A Vezetőség felelőség teljesek, próbálnak feltörekedni különböző scriptekkel, amik máshol nem jelentkeznek meg. Meghát egy adminisztrátor barátom is itt van. Eddig csak jót hallottam tőle! Megszeretném próbálni énis ugyanúgy az adminisztrátori "életet". Szeretnék egy jó szervernek az adminisztrátora lenni és segiteni a szerver jövőjét!


 Pozitiv tulajdonságok:


Gyorsan tudok gépelni és meglehetősen rendesen irni is!

Ha valamit megpróbálok azt véghez is akarom vinni

Jól dolgozok csapatba (Elmondások szerint)

Szeretek embereken segiteni


 Negativ tulajdonságok:


Nem szeretem ,hogyha valaki bohócnak néz

Néha lusta vagyok egy, két dologhoz (Nem befolyásolja az adminisztrátor munkámat)

Türelmetlen szoktam néha lenni

Nem annyira birom azokat akik kissé lassabban irnak mint én


Hogyan találtál rá a szerverre?


Mindennap görgetni szoktam a Facebook-ot és, hát elkezdtem görgetni és csak láttam egy olyan posztot, hogy NextGaming. Mondom megnézem. Eléggé megtetszett, updatek stb.. gondoltam egyefene felnézek. 1 óráig fönt voltam és igazából őszintén megvallom tetszett az egész szerver. Aztán eljutottunk a jelenbe, hogy szerencsét próbálok.

 


Mi lenne ,hogyha úgydöntenek ,hogy felvesznek 1-es Adminisztrátori szintre?


Elsősorban örülnék a hirnek.

Másodsorban rögtön elkezdenék duty-zni és segiteni a játékosokat a legnagyobb tapasztalataim szerint!

Harmadsorban szeretnék ismerkedni az adminisztrátorok köreiben, hogy tudjam ki-ki, kitől tudok mit kérni ( Sok szerveren máshogy vannak a parancsok) illetve meglehetősen "összehaverkodni" igy jobban fogunk egymáshoz hozzáállni és igy könnyebben megy a munka is!

Negyedsorban rögtön megfogadnám a nagyobb/kisebb adminisztrátorok tanátsát, igy megtudom könnyebbiteni a dolgomat illetve a társaim dolgukat!

 


Mi az érme két oldala? Szituációt esetleg,ha tudsz mondj.


Egyik player és másik player.

Tegyük fel ,hogy hivnak egy esethez, legyen most egy sima DM. Egy srác lelőtt egy másik játékost teljes ok nélkül. Rám PM-elnek ,hogy ez és ez történt. Én ekkor odamegyek az esethez, megkérdezem, hogy pontosan mi történt? Erre a másik elkezd mondani egy story-t. Erre a másik srác egy teljesen más story-t mond. Ilyenkor megkell kérdezni ,hogy esetleg bármiféle bizonyiték van? Pl: Kép, Videó, log? Én legalábbis a log-ot úgy szoktam kérni ,hogy idővel együtt, de persze egy napi log-ot is kérhetek, ami inkább megmondja ,hogy pontosan mi történt. Ha nem kapok semmiféle bizonyitékot akkor sajnos mást nem tudok tenni, elkell engednem mindakettő játékost. Ha pedig van erre bizonyiték és én úgydöntök ,hogy ez valós volt, akkor a másik játékost szankcionálni kell.


 Mit tennél abban a helyzetben, ha egy

játékos rád ir, hogy bugg miatt összetört a kocsija?

 

 Ezesetben megkérdezném, hogy van rá bizonyitékod? Ha nincs bizonyiték akkor egyértelműen leirom, hogy ez és ez miatt nem tudok fixet adni, hivja ki a szerelőket. Ha pedig van bizonyiteka akkor egyértelműen megtudom fixelni a kocsijàt. 

  *Végszó*

 

.

 Köszönöm ,hogy végig olvastad ezt a röpke kis lapomat! Az aláhúzás véletlenszerűen lett odarakva és nem tudom törölni! Ezért bocsánatot kérek, remélem olvasható! Remélem elnyeri a Vezetőség tetszését! Köszönöm akik támogatnak!

  

További Szép Napot mindenkinek! 😀

 


Köszönettel:

 

Frank D Escobar //#TreePy

 

  (Minden saját vélemény!)


 

Edited by Frank D Escobar
  • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

Ajjajj, veled voltam más szerveren együtt admin és amit te az admin feladatához írtál te pont azt csináltad, admindutyba beléptél hogy fixelj stb. Felesleges dolgok vannak benne, olyan kérdések amik bővítik a lapot de nem kellenek, és értelmetlenek. Nem Támogatom.

Link to comment
Share on other sites

Kedves Cristian D Dante //Rapid!

 

Én sose szoktam ki/be lépni ,hogy fixeljek. 

Amikor én játékos szoktam lenni egy szerveren és csak annyit látok , hogy az admin ki/be lép az kicsit idegesítő. Ezért én megpróbálok más lenni, ha netán énis admin vagyok akkor megszoktam mondani ,hogy ne járkáljon ki/be egyfolytába ,mert idegesítő illetve a játékosok számára is idegesítő.(Természetesen illedelmesen írom meg neki)

Ha pedig úgy gondolod , hogy ez nem igaz akkor megtudnád mondani ,hogy melyik szerverről van szó?

Ha esetleg tényleg megtörtént akkor elnézést kérek ezért, de már teljesen más véleményen vagyok ezzel!

 

Válaszodat várom!

További Szép Napot!

Link to comment
Share on other sites

On 2019. 08. 11. at 13:50, Krist said:

Letisztult, átlátható, egybefüggő, logikus és olvasóbarát.

TÁMOGATOM!

Szép napot kedves Krist!

 

Köszönöm szépen! Megpróbáltam a legnagyobb tudással megírni a lapot.

Nagy pozitivitás ,hogy támogatod a lapomat! Óriási köszönet!

 

További szép napot!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • GameAdmin 5

Nekem a formázás nem igazán tetszik, ez, hogy minden alá van húzva, ez hosszas olvasás után nagyon fárasztó a szemnek illetve nem is valami szép így.

Illetve lenne egy pár pont amikre kitérnék:

1. Aktivitás idő: Azt pontosan nem értettem, hogy 3-4 órát tudsz aktív lenni, de abból csak 2-3 órát tudsz dutyban tölteni, ez nekem fura hiszen ha arról van szó egy adminnak fel kell áldoznia az IC életét. 

2. Véleményed a csapamunkáról: Itt pedig nem a kérdésre válaszoltál, és leginkább csak arról beszéltél, hogy mi a befolyásai vannak az adminteamnek egy szerverre.

 

Érdekes lap lett, talán a lapodat az én szememben a plusz gyakorlati kérdések mentették meg, emiatt én úgy gondolom, hogy egy meghallgatást megér! De majd látjuk, hogy a felsőbb vezetőség, hogyan dönt...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Szép napot kedves KR3MX!

 

Az aláhúzás véletlenszerűen lett odarakva, próbáltam megcsinálni ,hogy ne legyen ott, de megpróbálom újra csak mivel jelenleg telefonon vagyok elérhető ,így kissé nehezebb megcsinálni. Mindenkinek más az ízlése természetesen ezzel nincs gond ,hogy ezen a véleményen vagy!

 

A másikra kitérven, az első pontodnál.

Eléggé változó szokott lenni ,hogy mikor vagyok elérhető és ,hogy mennyit tudnék aktív lenni. Természetes megpróbálnék többet dutyba lenni, de ez attól is függ ,hogy a bátyám mikor megy el vagy mikor szeretne géphez ülni. Tudom ,hogy az adminoknak nagy része elveszíti az IC tevékenységét, de azért az adminok is szeretnének kicsit RP-zni, mivel azért RP szerveren vannak. Amiket leírtam azok változhatnak illetve a duty percem is változna, amikor szükséges adminnak duty-zni természetesen belépek, jelenleg ügye civil vagyok és jó darabig azis maradok, ezért több időt tudnék admindutyba lenni, de mivel nem volt leirva ezért módosítom a lapomat. Ezért elnézést és köszönöm.

 

2. Ponthoz térve pedig levan írva ,hogy szerintem egy szerverbe elég fontos a csapatmunka, sajnos a végén került sor, de szerintem levan írva csak lehetséges ,hogy nem láttad vagy nem olvastad el, vagy csak figyelmen kívül hagytad. Igen leginkább arról beszéltem ,hogy hogyan befolyásolhatja, de szerintem van szerepe a befolyásolás alatt , ezért gondoltam ,hogy leírom, de megpróbálom megszerkeszteni ,hogy passzoljon és ,hogy értelmesebben leirni.

 

Köszönöm a véleményedet, megfogadom a tanácsodat, megpróbálom megszerkeszteni, illetve azt is megszeretném köszönni ,hogy értelmesen leirtad ,hogy szerinted mit kéne javitani vagy mit kéne, máshogy leírni. Hatalmas köszönet, hatalmas pacsi!

 

További Szép Napot Kívánok!!

Link to comment
Share on other sites

  • Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.14.-én 19:00-kor vagy  2019.08.15.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

 

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

Link to comment
Share on other sites

  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
×
×
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.