Főadmin Engi Létrehozva: Május 6, 2021 Főadmin Megosztás Létrehozva: Május 6, 2021 (módosított) Hans Müller-nek hívnak, 1990.01.31.-én születtem Münchenben. Apámat Noah Müller-nek hívják, anyámat Hellena Hofman-nak. Két testvérrel rendelkezem: Ellisa Müller a hugom és Carl Müller az öcsém. Egy az átlagtól tehetősebb, de nem milliomos családban nőttem fel, iskoláim ebből kifolyólag elit iskolákba jártam. Az általános iskolában megismerkedtem későbbi kollégámmal Lukas Jagerrel, akivel azóta is közeli batrátságban vagyok. Gyerekkorom átlagosnak mondható. Egészen kicsi koromtól fogva vonzódtam az egyenruhához, akkor eldöntöttem, hogy egyenruhás hivatást választok. Ebben megerősitett az is, hogy apám rendőrtiszt volt Hadnagy ként, anyám ápolónő. Az általános iskola elvégzése után rendészeti középiskolában tanultam tovább, ahol megtanultam a rendőri lét alapjait. A sikeres éretségi és szakmai vizsgák után, jelentkeztem a Müncheni Rendőrakadémia nyomozói szakára. Az akadémiát 1,2-es átlaggal zártam (nálunk német országban 1-es a legjobb jegy), bekerültem a hivatásos állományba Őrmester rendfokozatban. Két évet dolgoztam nyomozó ként, majd a képeségeimre felfigyelve áthelyeztek különleges ügynöknek az S.E.K-ba. Áthelyezésem előtt kaptam egy sima S.E.K kommandós képzést, illetve túsztárgyaló kiképesitést. 2013-ban mesterlövész képesitést szereztem. Egészen 2015-ig németországban tevékenykedtem a rendvédelem főként nyomozási területein. Munkám során többször alkalmam volt helikoptereken utazni, melyekbe annyira beleszerettem, hogy leraktam rá a vezetői engedélyt. Pár év múlva Los Santosba keveredtem egy nyomozás során, és annyira megtetszet a környék, hogy ide költöztem. Költözésem követően beadtam a jellentkezésem a rendőrségbe Felix Syringe vezetése alatt. Hallgató rangban kezdtem, azóta 2 vezetőség válltást átéltem, munkámnak köszönhetően, gyorsan haladtam a ranglétrán. Sajnos volt egy kisebb megszakitásom, mert anyám beteg lett németországban, és haza kellet utazzak. Szerencsére felépült betegségéből, újra visszajöttem és onnan folytattam, ahol abba hagytam. Jellenleg Zászlós rangban tevékenykedek Kiképző-Altiszt ként, mint az ORFK-ban, mint a TEK alosztályban. Idén megismerkedtem menyaszonyommal Ashley Ledgerrel, akivel remélem leélhetem az életem. Edited Július 4, 2021 by Engi 8 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 4, 2021 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2021 9 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2021 Örömmel látom, hogy valaki nem hagyja félbe ezeket a topicokat sem. Ha lesz folytatás, minden képp követni fogom. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 24, 2021 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 24, 2021 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 20, 2021 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 20, 2021 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Április 16, 2022 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2022 (módosított) Felébredt a kómából Hans Muller Dandártábornok az ORFK Kapitányságvezető-helyettese! A tábornok, aki 2020 szeptemberében esett kómába sikeresen felépült novemberre. A Rendőrség az ügyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy Hans Muller jól van, és hamarosan újra szolgálatba fog állni. Edited Április 16, 2022 by Engi 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Április 16, 2022 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2022 (módosított) Szeretném folytatni soraimat. Gondolom már mindenki értesült arról, hogy nem is olyan régen kómába kerültem. Erről nem is szeretnék sok mindent írni, inkább arról, hogy annyira megtetszett az orvosok oda adó munkája, hogy beiratkoztam Orvostanhallgatónak az Egyetemre. Sikeresen vizsgát tettem, eleinte mint Szanitéc tevékenykedtem az ORFK és TEK állományán belül, majd a későbbiek során lehetőségem nyílt másodállásban Orvosnak menni a kórházhoz. Jellenleg is a 12-24 órás váltás 24 órás szabadidőszakában az OMSZ-nél tevékenykedem Orvos ként. Edited Április 16, 2022 by Engi 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 3, 2023 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2023 Régen írtam már a velem történt dolgokról, pedig az elmúlt időszak se volt eseménymentes a számomra. Az idő múlásával a Belügyminisztérium úgy döntött, hogy engem és régi jó barátom Fredias Terciusz Vezérezredes lecserélnek suhanc újoncokra, mivel velünk sok promlémájuk akadt, hiszen sose álltunk be a bólogatók sorába, hanem kimondtuk a véleményünket. Ennek következtében elküldtek minket egy fedett akcióra, melyről többet nem is mondhatok. Később, amikor visszatértünk, elsőnek én, szomorúan tapasztaltam, hogy az addigra már elért Altábornagyi poziciómról visszahelyeztek Vezérőrnagyá, hátha így kevesebb konfliktust okozok a minisztériumnak. Azután az akkori Vezérezredes Cody Diaz korrupció miatt eltávolításra és körözés listára került az állomány kötelékéből, és a helyettesét, a suhanc Steven D Allen-t léptették elő az ő helyére, én pedig visszanyertem Altábornagyi rendfokozatomat, és a Kapitányságvezető-helyetesi posztomat. Magán életem terén sok minden nem változott, családi állapotom továbbra is házasságkötés előtt álló vőlegény. Anyagi helyzetem csak gyarapodott az idő múlásával, kapcsolataim sora növekedett. A Terorelhárítási Központnál mostmár én töltöm be a vezetői szerepet, mint TEK-Parancsnok, valamint rendfokozatnak ként a Vezérezredesit érdemeltem ki a kemény évek alatt. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Június 6 Author Főadmin Megosztás Hozzászólva: Június 6 Az időmúlásával az események is pörögtek, a Rendőrség életében is újabb számos változások kerültek be, kineveztek Vezérezredesnek, és az egész országba járnom kellet ellenőrzéseket tartani. A helyzet azóta kicsit ismét lenyugodott, már én töltöm be a Kapitányságvezetői posztot, ezáltal rengeteg munkám lett. A Belügy meglátta, hogy a suhancok kinevezésével semmit nem érnek el, jobb, ha maradnak a már megszokott vezetésnél, így maradtam én a Los Santosi Őrs élén. Terveimben az szerepel, hogy innen menjek nyugdíjba. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés