Tyler Clark Létrehozva: Május 9, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 9, 2021 Panasztevő játékos IC neve: - Ryan Lugo - Panaszra tett játékos IC neve - Stephane Ford - Panasz oka: - Munkajármű magáncélra használata [Inkább frakciójármű mivel OMSZ]- Bizonyíték (videó, kép, log): https://kepkuldes.com/image/9mQTj7 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom a vádlott válaszát. (IG neve nincs fórumon, ha valaki eléri aki nézi a PK-t, azt megköszönném) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David o Brian Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 16 perce, Kani said: Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom a vádlott válaszát. (IG neve nincs fórumon, ha valaki eléri aki nézi a PK-t, azt megköszönném) Sziasztok. Engem ki dobott a szerver. Előtte szolgálatban voltam. Vissza léptem. Annyi hibát tettem,hogy megnéztem az autókat. De mielőtt megnéztem volna éppen ki dobott a szerver és utánna vissza csatlakoztam. Várom a szankciót. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 Hát nem kellett volna az autókat OMSZ Dutyban megnézni. Ez olyan mintha egy mentős IRL oda menne egy autókereskedéshez, majd bemenne autót nézni magának. (Elég vicces lenne) OMSZ leadert megpróbálom elérni, hogy ő neki mi a véleménye erről, és ez alapján fogom osztani a szankciót. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David o Brian Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 3 perce, Kani said: Hát nem kellett volna az autókat OMSZ Dutyban megnézni. Ez olyan mintha egy mentős IRL oda menne egy autókereskedéshez, majd bemenne autót nézni magának. (Elég vicces lenne) OMSZ leadert megpróbálom elérni, hogy ő neki mi a véleménye erről, és ez alapján fogom osztani a szankciót. Rendben van. Legalább semmit sem tagadok le. Várom a szankciót. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 Mivel úgy gondolom, hogy OMSZ-es létedre nem kéne ilyet produkálnod, ezért 60 percet fogsz kapni, emelett a leader azt állítja, hogy a hibapontod is megkaptad, azt ajánlom, hogy húzd meg magad. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David o Brian Hozzászólva: Május 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 9, 2021 Rendben van. Elfogadom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések