Jump to content

Ryan Lugo PK

Tyler Clark

Ajánlott bejegyzések

16 perce, Kani said:

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom a vádlott válaszát. (IG neve nincs fórumon, ha valaki eléri aki nézi a PK-t, azt megköszönném)

Sziasztok. Engem ki dobott a szerver. Előtte szolgálatban voltam. Vissza léptem. Annyi hibát tettem,hogy megnéztem az autókat. De mielőtt megnéztem volna éppen ki dobott a szerver és utánna vissza csatlakoztam. Várom a szankciót.

Hát nem kellett volna az autókat OMSZ Dutyban megnézni. Ez olyan mintha egy mentős IRL oda menne egy autókereskedéshez, majd bemenne autót nézni magának. (Elég vicces lenne) OMSZ leadert megpróbálom elérni, hogy ő neki mi a véleménye erről, és ez alapján fogom osztani a szankciót.

3 perce, Kani said:

Hát nem kellett volna az autókat OMSZ Dutyban megnézni. Ez olyan mintha egy mentős IRL oda menne egy autókereskedéshez, majd bemenne autót nézni magának. (Elég vicces lenne) OMSZ leadert megpróbálom elérni, hogy ő neki mi a véleménye erről, és ez alapján fogom osztani a szankciót.

Rendben van. Legalább semmit sem tagadok le. Várom a szankciót. 

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.