Jump to content

Igor Was Adminsegédnek jelentkezik

Ajánlott bejegyzések

Tisztelt Olvasó!

Kedves Vezetőség! 😀

Magamról:

Sziasztok! Greveletye Krisztofernek hívnak, Nagyigmándon lakok, májusba töltöm a 16. életévemet. Lassan 1 éve Rp-zek és már több mint féléve vagyok a Next Gaming Rp szerverén. Ami azt illeti hogy ezen tanultam meg az Role Play fogalmát. 9.osztályba járok, Tatán rendészeti technikus vagyok. Hobbijaim főleg kertészetből, sportolásból és állattartásból áll. A tanulmányi átlagom 4, 8 fölött van amit részben a szüleimnek köszönhetek és jó magamnak. Azt tudni kell rólam, hogy nehéz időszakon vagyok túl amit nehezen viseltem el, de ez vezetet ahhoz  aki most vagyok. Igazoltan sportolok is a Magyar Zen Bu Kan Kempo Karate szövetségnél. Országos bajnok lettem 2020-ban az ifik 15 éves 66 kg-os kategóriájában. 

Magamról a játékban: 

Igor Was az Ic nevem, 2020.10.31-én regiszráltam majd egyből a mentősökhöz mentem jelentkezni ahol már lassan 7 hónapja vagyok a tagja. Igor közepesen gazdag családból származik de Los Angelesben gajra ment az élete mert elkezdett alkoholt fogyasztani. Egy napon elhatározta hogy elköltözik Los Santos városába és új életet kezd. Nőtlen és gyermeke nem igazán van. Soha nem sikerül neki egyetlen randija se,  mert mindig elszúrja. Már több mint 36800 játszott percem van. Eddig megszereztem egy házat, egy garázst, BMW Z4, BMW S1000, Reefer, Fordt Gran Torino, Honda Goldwin, Dodge Ram tipus gépjárműveket . 

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

UPNh83s.png

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

hzDHZzR.png

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?

Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játokosoknak kisebb-nagyobb kérdésekben  illetve az adminoknak is, mert nem lesznek  leterhelve. Ha arra van szükség, hogy az alapszabályokat elmagyarázza a kezdő játékosoknak, akkor abban is segít.A legfontosabb hogy  nem admin csak segédkezik, a kisebb reportok a jogköre de egy kisebb panasztól is megfosztható a rangja. 

Az adminisztrátor feladata, hogy segítsenek a játékosoknak, játék közben adódott gondok/bugok megoldása, adminügyek bírálása és ha arról van szó szankció kiosztása. Az rp-k figyelése a szabálytalanságokat kiszűrni és lecsökkenteni. 

Aktivitási idő.

Naponta 2-3 . De sokkal többetis fent vagyoka szerveren amióta nincs rendesen suli. 

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Szeretek csapatba dolgozni . Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni és ha valamit nem tudunk pontosan, van kitől megkérdezni nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot.A csapat munka a leglényegesebb mert én  nem tudom elképzelni a dolgokat csapat munka  nélkül, ez szükséges ahhoz hogy kitudjanak bontakozni a  baráti kötelékek. Ami a legfontosabb eleme az az egymásiránti kölcsönös tisztelet.  Remélem hogy egy olyan admin csapatnak lehetek része amiben tisztelet, megbecsülés,eggyüttérzés,segítőkészség a  legfontosabb bármilyen szituációban.

Miért pont téged válasszunk?

Viszonylag már régóta itt vagyok a szerveren (lassan 1 éve). Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is tudok bakizni).

Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. És még nagyobb szintre emelném a tudásomat.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Sokszor láttam  Youtube-on streamereket akik adminkodnak és nekem is megtetszett ez a játékstílus és gondoltam megpróbálom.És persze segíteni szeretnék a játékosoknak tiszta,barátságos környezetben ahol nem szidják az emberek egymást.Alkalmasnak érzem magam erre a pozicióra, nem vágyom nagy hatalomra,csak a  játékosokat szeretném segíteni.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Viszonylag gyors írás

- Nyugodt

- Barátságos

- Jó konfliktuskezelés

-Kitartó

-Hűséges

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Türelmetlenség

- Néha makacs

- Néha túlságosan idegesítő

-Olykor önfejű

Elért Eredményeim: 

O.M.SZ-----------------------------------------------Próbaidős Ápoló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Ápló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Szakápló

O.M.SZ-----------------------------------------------Főápló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőtiszt                                              

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőorvos 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőszakorvos 

O.M.SZ-----------------------------------------------Főorvos 

O.M.SZ-----------------------------------------------Alosztály-vezető Főorvos 

Járművek:       

BMW Z4   full verseny,

BMW S1000, motorja és turbója verseny 

Reefer hajó 

Honda Goldwin

Dodge Ram 3500 

Köszönöm szépen, hogy elolvastad !😀

U.i: Ha tetszett a lapom irj egy véleményt.Jó szivvel fogadok minden kedves kommentelőt. 

Edited by igor was
  • Like 4

• 2 weeks later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.