Jump to content

Ryan Lugo Adminsegédi jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

NextGaming Adminsegéd jelentkezési lapom

Magamról:

Hali! Engem Vásárhelyi Tominak hívnak és 13 éves vagyok, jún.5. leszek 14. Erdélyben élek egy Szatmárnémeti kis városban.

Az iskolai tanulmányom 5-ös, kedvenc tantárgyaim: Történelem, Földrajz. A kedvenc sportom, amit 2 és fél éve űzöm az a kosár.

A hobbim a freestyle rollerezés és sütés/főzés. Nagyon szeretek utazni, eddigi legszebb helyek ahol jártam:Horvátország és Görögország.

A célom az életben, hogy körbe utazzam a Földet. Jelenleg 2 játékkal játszom a gépen: MTA, Fortnite, régebben: GTA V, Rocket Leauge, CS:GO.

Egy éve és pár hónapja RP-zek és másfél éve nézek RP-s videókat. Erre a szeróra az RP karrierem legelején találtam rá, ez idő alatt már voltam:

OMSZ, Piru, Triád, PD, Taxi. A kedvenc évszakom a nyár mert ilyenkor talizhatok többet a barátaimmal, kosarazhatok és rollerezhetek a szabadban. Jelenleg az anyukámmal élek 1-2 éve, addig apukámmal éltem. Hárman vagyunk testvérek van egy nagy 16 éves és egy kicsi másfél éves.

A TV-ben sokat szoktam nézni focit, de mikor megy akkor Forma1-et szoktam nézni.

A kedvenc focistám: Messi és Mbappé. A kedvenc Forma1-es pilótám: Max Verstappen.

Magamról játékban:

Az IG nevemmel szeretném kezdeni ami Ryan Lugo.

34.200 játszott percem van 26lvl.

A szerverre regisztráltam pontosan: 2020.05.06. ez idő alatt több frakcióban is voltam:

Taxi, Piru Bloods, PD, OMSZ, Grove Street, Triád.

A szerón nincs túl nagy vagyonom, de nem az a lényeg, egy Mercedes-Benz G65 AMG-m van ami jobb.

Ez a szerver volt az első az RP karrieremben ezért van egy pár jailem, de ezt lentebb.

Más szerókon voltam már AS, Admin és Frakció Leader is. 

UCP Adatok:

Sajnos volt már AJ-m mivel az elején semmit nem tudtam, még azt sem mi az az RP.

https://kepkuldes.com/image/9mRWCR
https://kepkuldes.com/image/9mRHA5

Szerintem mi egy AS feladata?

Szerintem az AS feladata, hogy a playereket segítse kisebb dolgokban. Pontosabban

kérdésekre válaszol, ha az adott player pl nem tudja, hogy az adott helyzetben mit kell tenni.

Az Adminisztrátor feladata pedig nagyobb dolgokban segíteni a playereket pl: A kocsi a vízbe esett.

Az admin ha NonRP-t lát akkor szankciót oszthat ami lehet: Kick, Bann, ha csak olyat tesz amit nem nagyon

kéne akkor Kick. Az admin akár PK-t is bírálhat.

Aktivitásom:

Hétköznap így, hogy normál suli van 2-3 óra minimum.

Hétvége: 6-7 óra minimum, de akár all day.

Ha nem tudok lenni nyilván jelentem.

Mi a véleményem a csapatmunkáról?

Szerintem a csapatmunka nagyon fontos hiszen, ha egy jó és összetartó csapat

van akkor sokkal könyebb és rugalmasabb a munka. Egy csapatmunka során jó barátság

is ki tud alakulni.

Miért pont engem válasszatok?

- Aktív vagyok

-RP szabályzatot/fogalmakat kívűlről tudom

-Helyesen írok és gyorsan

-Kedves és megértő vagyok

Miért jelentkezek Adminsegédnek?

Szerintem alkalmas lennék az AS feladatra. 

Azért jelentkezek mert már voltam AS más szerón és nagyon tetszett.

Szeretek embereken segíeni röviden és tömören.

Pozitív tulajdonságsim:

Kedves

Megértő

Segítőkész

Barátságos

Negatív tulajdonságaim:

Makacs

Ritkán lusta vagyok

Néha hamar felkapom a vizet

Nem szeretem ha valaki okoskodik

Remélem tetszik a lapom.

Ha elolvastad a lapomat és van kedved kérnék egy véleményt :D

A Jailjeim tudom, hogy sokan vannak de régiek és akkor még RP-zni se tudtam, de most tudom az EGÉSZ szabályzatot fejből.

• Like 5
  • Haha 1
  • Zavaros 2

Szia, valahogy nem értek egyet a Tercivel 34 ezer perc, nem semmi. Viszont Támogatni se tudlak. Egyrészt amiket csináltál, bármikor meggondolhatod magad és szét "spamelheted a /vá-t", hogy jöjjenek arra a bizonyos szerverre, mert te éppen meguntad ezt a szervert. Másrészt meg szimplán úgy gondolom, hogy bizonyítanod kéne kicsit többet a szerveren, hogy az adminok, akik ezt a lapot úgy gondolják, hogy nem kéne, azok később meggondolhatják magukat. Szerintem még egyik adminban sincs meg a "felejtés" amiket tettél. Valamilyen szinten hanyagolnám, de a Szuperadmin döntése
UI.: Attól még, hogy tudod a szabályzatot fejből, nem biztos, hogy be is tartod őket.

Edited by Kani
  • Like 2
  • Köszi 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.