Walker Laura Létrehozva: Május 10, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 10, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Kovács Máté > Mikor születtél? < 2003-12-11 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 4-5 Óra > Hétvégén akár többet is. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen,Triád és MS13,LS-AMS > Miért ezt a frakciót választottad? < Szeretem az izgalmakat,és az akciokat.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Kovács Máténak hívnak 17 éves vagyok. Magyarországon élek azon belül Rákocziújfaluban. Szolnokon végzem iskolámat 2 éves asztalos szakon. Igy a hobbim lesz a szakmám. A kedvenc sportom a kosár és a biciklizés amit hobbiszinten üzök. Még a hobbimhoz tartozik a játszás és a barkácsolás. Eddig See MTA V2,V3,V3 LV,Fly MTA-n játszottam szóval Szerintem van RP tapasztalatom. Ezen a szerveren 2020 Január 1. Óta RP-zek.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/x5AWfrN Játszotperc: 35828 > IC Rész Jelentkező neve: < Alessandra Clariss > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos-ban születtem 1995-ben. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Alessandra Mendez > Jelentkező apjának neve: < Bane Jacob > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A csapatmunka szerintem fontos több okból. Ha többen vagyunk hamarabb befejezzük a munkát. Egy csapat akkor jó ha összetartó és segítőkészek egymással szemben > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Alessandra Clariss-nak hívnak 25 éves vagyok. A Los Santosi korházban születtem 1995-ben. Édesanyám Rita Mendez és Édesapám Bane Jacob Elhunytak Autó balesetben 2 éve. Az anyukám Rita Cukrász volt Apukám Jacob pedig Rendőr volt volt. Azért szeretnék Rendőr lenni mert szeretném az apukám munkáját tovább vinni. Cserkészek lelkes tagja és elnöke voltam. Sokszor voltam tulélötáborba és kiképzésen amit sikeresen el is végeztem. Diák önkormányzati elnök voltam igy van tapasztalatom a vezetés terén. A hobbim a rákászat és az úszás és a buvárkodás de a kadvencem a szörfözés. Az iskolát elvégeztem Rendvédelmi szakon,Kiválo diplomával. A vagyonomban áll:Golf2,Harly,Duccati,BMW 750,Mercedes AMG G65,,Ford F150, és Reefer meg E150 meg A6 Audi. > Edited Május 10, 2021 by Alessandra Clariss Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 12, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.05.14 17:00 vagy 2021.05.15 17:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések