Brown Zorn Létrehozva: Május 11, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 11, 2021 OOC: Zsombor vagyok, egy gyors felfogású, kedves, kreatív, szorgalmas ember, Zala megyéből. Idén végzem el a 10. osztályt. Ha esetleg lenne kérdésed, szívesen válaszolok rá. Erre az RP szerverre nem régen találtam rá haverok jóvoltából, és nagyon megszerettem. 900+ játszott percem van. Lvl 4-es vagyok. Tulajdonomban lévő autók: Lada 2107, és egy Peugeot 406. És ha már van autóm, akkor már van egy garázsom is. IC: Brown Zorn a nevem. Los Santosban születtem, és a mai napig élek is. Itt található a garázsom is a két kocsimmal. Testvérem nincs, egyke vagyok. Szüleim nagyon fiatal koromban nevelőszülőkhöz adtak. Azóta is keresem őket, de nem találtam rájuk. Nagyon szeretném megismerni őket, de sajnos lehet, hogy erre már sose lesz alkalmam. Már nagyon régóta elköltöztem a nevelőszüleimtől, hogy élhessem saját életemet. 10 éve vezetek, mindenre megvan a jogsim. Most autószállító vagyok. Álmom, hogy taxisofőr legyek a Los Santos-i taxitársaságnál. Kettő kocsim van, egy Lada, és egy Peugeot. Napi szinten, sokat járok velük. Rangok: -Próbaidős sofőr: Ő 2 hétig próbaidősként dolgozik, hogy bebizonyítsa, alkalmas erre a feladatra. -Betanult sofőr: Ő 2 hét alatt bebizonyította, hogy alkalmas erre a feladatra. -Veterán: Ő a fontos és sürgős fuvart intézi. -Telephely vezető: Ő a telephelyet rendben és karban tarja, kár esetén, ha kell ideiglenes járművet ad. (alleader) -Cég vezető: Ő felügyeli a cég működését, és az anyagi költségvetést.(leader) Milyen szerepe van a taxinak? Szerintem fontos dolog, hogy legyen laxis a szerveren. Hiszen amikor el kell jutni egyik pontról a másikra, és még nincs az embernek kocsija, akkor nem mindegy hogy gyalog megy el a város egyik feléből a másikba, vagy taxival, sokkal gyorsabban. Amíg nekem sem volt kocsim, addig én is a taxit használtam, mert úgy sokkal gyorsabb a közlekedés. És ha van az embernek kocsija, még akkor is sok esetben a taxit kell hívnia. Miért pont ezt a frakciót választnám? Mert szeretek vezetni, fontos nálam a gyorsaság, és a pontosság. Tetszik ez a feladat, beleszerettem. Miért engem válasszatok? Tudom a szabályokat, szeretek vezetni, jól vezetek, nekem fontos a gyorsaság, a pontosság, és az ügyfél elégedettsége, ami itt nagyon fontos. Szerintem nagyon jó, értékes tagja lennék ennek a csapatnak. Voltál már frakció tulajdonos? Nem voltam még. Köszönöm szépen hogy végigolvastad! Brown Zorn 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Május 22, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2021 Helló-helló! A lapod formázása szörnyű. Hiányzik több alapvető pont. (Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni.) Nincs ugyan követelményekben leírva, de ha csatolsz képet UCP-ről, azt jó szemmel nézik. Bizonyos részeg elég rövidre sikeredtek.(lásd: "OOC" rész, "Miért téged vállaszunk?" rész és az "IC karaktertörténet" is lehetett volna bővebb) Rendelkezel-e Teamspeak 3-al és mikrofonnal? (Ezt még írd bele a lapba!) Ha ezeket a hiányoságokat pótlod, még jó lap is lehet belőle. Sok sikert hozzá! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Május 23, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2021 Kedves Pályázó! A lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért ELUTASÍTÁSRA kerül! Megjegyzés: (( Több pont hiánya, a szöveg néhol rövid, nincs formázva. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések