Lucas Chapman Létrehozva: Május 12, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 12, 2021 (módosított) A Tambovskaya Bratva Next Cityben működő ágának kemény magja még Oroszországban állt össze. A szervezet felépítése teljesen hasonlít a társadaloméhoz működésében és az anyagi helyzetében egyaránt.A bűnszervezet legfőbb vezetője Kirill T Makarow, akit mindenki csak Cápaként ismer mind a mai napig.Az ő irányítása alatt kezdett el fellendülni a bűnszervezet, miután területileg és szisztematikailag felosztotta azt.A Next Cityben működő új sejt feje Stepanow Borisz, kinek személye a szervezet tagjai előtt nem ismert.Cápa a céltudatossága és könyörtelensége miatt döntött úgy, hogyBorisztéspáhozzáközeliemberét küldi a szigetországba. Mivel a szervezetet akkoriban az árulás mételyezte meg, a Next Cityben működő szervezet hosszú ideig nem kapott segítséget otthonról. Borisz úgy döntött, hogy mindenre ráteszik a kezüket amiből csak pénzt lehet csinálni, legyen az legális, vagy illegális. Tagjaikat a nehéz helyzet miatt a különböző szláv népcsoportokból és a balkán térségéből származó emberekkel töltik fel.A bűnszervezet az elején kisebb-nagyobb rablásokból, zsarolásokból, prostitúcióból, kábítószer kereskedelemből, ember és fegyver csempészetből tartotta fent magát.Igyekeztek kapcsolatokat kiépíteni a legális és illegális oldalon egyaránt, legfőbb céljuk, hogy az államba beépülve érvényesítsék a szervezet érdekeit, azonban soha sem riadtak vissza a nyílt leszámolásoktól sem, ha valaki sértette az érdekeiket.Számtalan gyilkosságot követtek el Next City szerte gondosan ügyelve, hogy soha ne maradjon szemtanú, aki mesélhetne a történtekről.Mára a szervezet helyzete Next Cityben és Oroszországban stabilizálódott, befolyásuk napról napra nő. OOC Önéletrajzom: Kovács Bence vagyok 17 éves. Szabolcs Szatmár Bereg megyébe lakok. Én jelenleg ÉASzC Baross László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Itthon a szüleim Mezőgazdasággal foglalkoznak. Ezért választottam a Gépész szakot. Hobbim a Munkám is de ezen kívül vadászok és horgászok is. Nyírvasváriba lakok. Nekem mindig is bejot ezza Maffiás élvonal és bele is tudtam tekinteni. Legjobban az orosz jön be. Van egy Friss B kategóriás és egy T kategóriás Jogsim. Van egy Audi A4 b 9- em és egy A6 c7 -em. Sajnos nincs most barátnőm. Remélem nem csak egy frakció lennénk ha nem OOC barátok is. Én magamról ennyit gondolnék. -Mióta RP-zel? SeeMta V3 on kezdtem ott 2017 ben kezdtem. Itt vagyis Next gaming serveren 2020 Májusába. -Szerverünkön lévő játszott perceid száma: 27484 perc. -Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról -IC önéletrajz (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat) Steparow Borisz Születési hely és ideje: 1994 Június 17 Oroszország Moszkva. Kicsi Borisz miután meg látta a napvilágot Moszkvába az apja elhagyta öt és édesanyját. Ezért nem is ismerte az apját csak meséltek neki róla mert egy Maffia vezér volt sok ember ismerte. Mikor elkerült óvodába nagyon sokat mind más gyerekek kockával vagy kis autóval játszanak ö a játék fegyvert vette a kezébe. Már ott elkezdte a Bűn életet volt olyan hogy elszökött az óvodából volt olyan is hogy elvette a barátja Nő jét és volt olyan is mikor elégszépen megverte a gyerekeket az óvodába. Elkerült Iskolába ott se változott a helyzet mikor eljött az idő vagyis ilyenkor Borisz 7-dik évét járta a iskolának megtudta hogy miért is hagyta ott az apja okét és meg tudta hogy Maffia vezér. Ezen túl egy kicsit nagy képü lett Borisz meg esett az első igaz szerelmén is akit Kamillának hívtak. ilyen kor mikor leballagót az iskolából a Borisz felvették Középiskolába is Ott már 2 hónap után megkezdte a partit mivel Borisz nem nagyon tudott bukfencezni ezért a Tesi tanára meg fenyekedte és meg akkarta verni mert nem tud bukfencezni erre Borisz úgy helybe haddta a Tanárát hogy elvitték a korházba de csak hulazsákba került onnan. Itt volt Borisz első rendőrségi Ügye amin elítéltek ezért elvitték a Fiatal kórúja börtönébe kapott 15 évet amit bent kellet töltényije ekkor Borisz 15 éves volt. Egy nap Borisz úgy gondolta 5 év után hogy megszökik és elment Magyarországra és rajta keresztül Los Santosba Itt próbálja meg újra kezdeni a életet de sajnos az édes anyjával nem tudja tartani a kapcsolatot mert Oroszországba Körözik. Igy itt kezdi az ellettet de itt is elkezdte az életet Csempészet cigit szív fegyvert szerzet és meglehetne sorolni.De édes apám által nő Oroszországban is a hirnevünk. -Frakció leendő neve, kiket hoznál Tamboyskaya Brata Lenne a neve Még nincs jelentkező. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. -Oyabun ( Family Boss Leader) -Saiko Komon ( Feladata: Fegyverek, pénz,Stb Létszámba tartása) -Wakagashira (Mindenes ember Hq felelős) -Sateigashira ( A prostituciot ügyeket rendezi) -Shingiin (Salyát autoval rendelkező beavatott személy) - Kyodai ( Nem be avatott személy) -Kaiken ( Lefizetett tag akki minden Rendőrségi ugynek Ő issza meg a levét) -Céljaid a frakcióval kapcsolatban (legalább 10 teljes, kerek magyar mondat) Szeretném ha jó Frakció lennénk és ebbe mindent meg fogok tenni hogy ez igy történjen. Nagyon sok Rp-öt lettem van mint Pd vele kapcsolatosan. Egy nagyon jó Közösséget létre hozni ahova Rp-zni jönnek az emberek nem a vagyonért én aki 100k is képes vagyok fizetni egy szex Rp-ért csak azért mert Rp-zek. Én meg tanultam hogy nem a vagyon számit hogy mennyi jön kamatba 100k vagy 50 dollár én azért is keresek Rp-s embereket. -Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) 2 darab Bmw M5 E60 (Menekülésre, Atm rablásra) 2 darab Mercedes AMG G65 (Atm rablásra) 1 darab Cherovlet Camaro (csak menekülésre) -Miért téged válasszunk? Már nagyon sokk Rp multám van meg már ezen a szerveren is aktív is vagyok elég sokat és szinte mindenki ismer a serveren. -Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Seemta-n voltam Leader de itt is hamar meg tanulnám. -Skinek, mapolás képek/videó Leader Skin Alledaer Skin Shingiin Kyodai Kaiken Oyabun Saiko Komon Wakagashira Sateigashira 3 Testvért Rpznek HQ: Legális HQ Ilegális HQ San Fierroban: Spasibo za prochteniye Privet Stepanow Borisz (Lucas Chapman) Köszönöm, hogy végig olvastad. ( Csak DC. használok) Edited Május 13, 2021 by Lucas Chapman 8 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Május 12, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2021 Cső. Van pár helyesírási hiba benne,átnézném azért. illetve a skinekről szó,hogy túl ilyen modoltabb. illetve a link amit csatoltál ucpről nem elérhető már. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Május 14, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2021 Mivel a pályázat majdnem minden pontja megegyezik egy MÁSIK SZERVER és annak FÓRUMJÁN írt pályázatéval, ezért egyértelműen elutasításra kerül! ((lopott frakciópályázat egy másik szerverről)) 1 4 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések