Richard Davis Létrehozva: Május 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 16, 2021 Szép napot! Az van, hogy új számítógépem van, és nem enged bejelentkezni, mert azt irja ki hogy ez a serial már társítva van egy felhasználóhoz. De viszont, a régi fiokom jelszavát, email-jét, felhasználónevét elfelejtettem. Ilyenkor mi a teendő? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Május 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2021 mta-n belül nyisd meg a konzol-t (f8) ird be hogy serial és amit kiad másold be ide aztán tudnak segiteni. (remélem nem baj hogy én segitettem) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Richard Davis Hozzászólva: Május 16, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2021 Ez a Serial: EE9EB4D6AE0A157CB4D2323186AFC1F2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Május 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2021 (módosított) Remek,akkor már csak a minta szerint kell kitöltened a kèrelmed. Lásd: Illetve InGame nevet állíts majd. ((IC neved..)) Edited Május 16, 2021 by Antonio D Gisueppe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Richard Davis Hozzászólva: Május 16, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2021 IC neved: < nem tudom > Account ID vagy felasználónév vagy Serial: < EE9EB4D6AE0A157CB4D2323186AFC1F2 > Problémád / kérdésed: < Szép napot! Az van, hogy új számítógépem van, és nem enged bejelentkezni, mert azt irja ki hogy ez a serial már társítva van egy felhasználóhoz. De viszont, a régi fiokom jelszavát, email-jét, felhasználónevét elfelejtettem. Ilyenkor mi a teendő?> Bizonyíték (ha szükséges): < nem > Egyéb megjegyzés: < segítséég! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 16, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2021 UCP-n kérj serial váltási kérelmet, elfelejtett jelszóügyben @Peter Hicks-et keresd privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések