Saverio Donato Létrehozva: Május 18, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 18, 2021 Mi a neved? Kovács Benjámin Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren, hétvégente pedig 6-ot kb. Jelenlegi játszott perceid száma: 17.397 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Bears of Finland, La Familia, Miért ezt a frakciót választanád? Azért választom ezt a frakciót mert szeretem az autókat és el szeretnék helyezkedni egy legális frakcióban. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kovács Benjámin Zsolt vagyok, Nagykanizsán élek. A Széchenyi iskolában tanulok informatikusként a 9. osztályban. A hobbim a motorozás és a programozás. 4-es tanuló vagyok a matematika nem megy annyira, de a programozás az igen. A kedvenc elfoglaltságom a haverokkal való motorozás, a barátnőmmel és a családommal eltöltött idő. Esténként pedig fel szoktam jönni NextGaming-re amikor van időm. IC Rész Jelentkező neve: Saverio Donato Jelentkező születési helye, ideje: 1980.06.25. Jelentkező anyjának leánykori neve: Bella Rossi Jelentkező apjának neve: Francesco Donato Előző munkahelye(i): Járműszállító, vízimentő Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a csapatmunka egy nagyon fontos dolog. Elsősorban azért, mert úgy jól megy a munka, főleg akkor amikor rugalmas a csapat és bíznak egymásban. Véleményem szerint az nagyon fontos, hogy legyen egy főnök a csapatban, mert ha nincs, akkor nagy káosz lehet az irányításban. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) A nevem Saverio Donato. Olaszországban születtem, pontosabban Nápolyban. Édesanyám neve Bella Rossi, varrónőként dolgozott a szomszédos kisvárosban. Volt egy kishúgom, aki csak 5 évvel volt nálam fiatalabb, a neve Rosetta Donato. A húgom után 5 évvel megszületett az öcsém is aki apámmal maradt Nápolyban a neve Lorenzo Donato, aki 10 évvel fiatalabb nálam, karosszéria lakatosként dolgozik. Édesapámnak Francesco Donato a neve, kamionosként dolgozott, hogy eltartsa a családot. Boldog életünk volt, segítettek a szüleim mindenben, de sajnos édesanyám elhunyt 60 évesen, és apukám az még Nápolyban kamionozik. A repülőgépen, amikor elköltöztem Los Santos-ba, megismerkedtem George Clark barátommal, aki segített nekem sok mindenben. Itt elhelyezkedtünk, és új életet kezdtünk ebben a városban. Sok emberen segítettünk. És az a célom hogy egész Los Santos-ban tökéletes autókkal mászkáljanak. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen, rendelkezem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Május 23, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2021 Kedves Jelentkező! A jelentkezési lap és a feltételek megfeleltek, így ez ELFOGADÁSRA került! (( A napokban keress fel, amikor alkalmas a betanítás, akár DC-n, akár IC.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések