Jump to content

LS-AMV jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
Kovács Benjámin
Hány éves vagy?
15
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren, hétvégente pedig 6-ot kb.

Jelenlegi játszott perceid száma:

17.397

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

unknown.png
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Bears of Finland, La Familia,  

Miért ezt a frakciót választanád?

Azért választom ezt a frakciót mert szeretem az autókat és el szeretnék helyezkedni egy legális frakcióban.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
igen
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Kovács Benjámin Zsolt vagyok, Nagykanizsán élek. A Széchenyi iskolában tanulok informatikusként a 9. osztályban. A hobbim a motorozás és a programozás.

4-es tanuló vagyok a matematika nem megy annyira, de a programozás az igen. A kedvenc elfoglaltságom a haverokkal való motorozás, a barátnőmmel és a családommal eltöltött idő. Esténként pedig fel szoktam jönni NextGaming-re amikor van időm.

IC Rész

Jelentkező neve:
Saverio Donato
 Jelentkező születési helye, ideje:
1980.06.25.
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Bella Rossi
 Jelentkező apjának neve:
Francesco Donato
 Előző munkahelye(i):
Járműszállító, vízimentő
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Szerintem a csapatmunka egy nagyon fontos dolog. Elsősorban azért, mert úgy jól megy a munka, főleg akkor amikor rugalmas a csapat és bíznak egymásban.

Véleményem szerint az nagyon fontos, hogy legyen egy főnök a csapatban, mert ha nincs, akkor nagy káosz lehet az irányításban.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
A nevem Saverio Donato. Olaszországban születtem, pontosabban Nápolyban.

Édesanyám neve Bella Rossi, varrónőként dolgozott a szomszédos kisvárosban.

Volt egy kishúgom, aki csak 5 évvel volt nálam fiatalabb, a neve Rosetta Donato.

A húgom után 5 évvel megszületett az öcsém is aki apámmal maradt Nápolyban a neve Lorenzo Donato, aki 10 évvel fiatalabb nálam, karosszéria lakatosként dolgozik.

Édesapámnak Francesco Donato a neve, kamionosként dolgozott, hogy eltartsa a családot. Boldog életünk volt, segítettek a szüleim mindenben, de sajnos édesanyám elhunyt 60 évesen, és apukám az még Nápolyban kamionozik. A repülőgépen, amikor elköltöztem Los Santos-ba, megismerkedtem George Clark barátommal, aki segített nekem sok mindenben.

Itt elhelyezkedtünk, és új életet kezdtünk ebben a városban. Sok emberen segítettünk. És az a célom hogy egész Los Santos-ban tökéletes autókkal mászkáljanak.

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

Igen, rendelkezem.

• Köszi 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.