Jump to content

Lucy Yifei: Triád maffia pályázata

Lucy Hamilton

Ajánlott bejegyzések

9806a885076455ed1fc43534bf57d185.jpg

Triád Maffia

A frakció története:

Megalakulása a Csing-dinasztia idejére tehető. A Kina-i császár elől elmenekült saolin papok rakták le alapköveit. Azóta viszont nagyon sok idő telt el és sokat változott a szervezet. A triád olyan testvériség akik gondoskodnak tagjaikról és segítséget nyújt nekik. Viszont néha hajlamos saját tagjai ellen fordulni. A kínai Triádok több bűnszervezetből állnak, ezek Kínában, Hong Kong-ban, Szingapúrban, Taiwan -on és más országokban vannak jelen. Aktívak Vancouverben, New Yorkban, San Francisco -ban és Los Angelesben is. A triádok 50-től akár 30.000 feletti tagszámmal rendelkeznek. A szervezett bűnözés keretein belül foglalkoznak rablással, bérgyilkossággal, drog és fegyver kereskedelemmel, védelmi pénzek beszedésével és kalózkodással. ezen kívül másik ismert tevékenységeik klubbok, kaszinók működtetése és pénzhamisítás.

Ic bemutatkozás:

A nevem Lucy Yifei (ha megkapom a frakit akkor kérek névváltást erre a névre). 1995-ben születtem a Csangsa-ban. Édesapám Jerry Yifei egy autókereskedésben üzletvezető helyettes. Édesanyám Betty Cheng aki egy kis hal boltban eladó. Két bátyám Joe és Danny halászként dolgoznak. Miután elvégeztem az iskolát szüleim azt szerették volna ha úgy mint anyám én is eladónak állok be a kis hal boltunkba. Viszont nekem ez nem tetszett. Ezért a szebb élet reményében jöttem Los Santos-ba. Ahol kamatoztatni tudtam az eszemet és tolmácsként találtam állást. Sajnos az ezzel keresett pénzből elég nehezen jöttem ki így másodállásba egy night klubba is állást kellett vállalnom. Egyik éjszaka bejött a clubba a Nagybátyám. Miután felismert és megtudta hogy több nyelven is beszélek és értek a könyveléshez is felajánlott egy állást a cégénél. Egy nagy hal és rák feldolgozó üzemet vezettet ott alkalmazott könyvelőként. Az volt a feladatom hogy rendezzem el a cége pénzügyeit, mert ő nem ért a könyveléshez. Az elején én azt hittem róla, hogy ő a feldolgozó üzeméből és pár másik kisebb cégének a bevételeiből él. Viszont egyszer megbetegedett és megkért, hogy mennyek el az üzleti találkozójára ugyanis egyik emberének sincs elég üzleti érzéke aki helyettesíteni tudja őt. Bennem és a képességeimbe viszont megbízik és tudja, hogy jó üzletet tudok kötni. Ekkor kellett rádöbbennem, hogy nem teljesen legális üzletekből keresi a pénzét. Hanem drogok, fegyverek adás-vételéből és védelmi pénzek beszedéséből. Végül jó üzletet sikerült kötnöm és megkértem a nagybátyámat, hogy ne titkolózzon tovább és mondjon el mindent. Ezek után már nem volt vissza út én lettem a nagybátyám jobbkeze és elkísértem minden találkozójára, hogy megismerjenek az üzletfelei és beszállítói. Aztán az egyik üzleti találkozó közbe lecsaptak a kommandósok és nagybátyám életét vesztette több emberével is. Nekem szerencsére sikerült elmenekülnöm. Majd elmentem nagybátyám feldolgozó üzemében lévő irodájába és az iratai között megtaláltam a végrendeletét. Melyben rám hagyta halála esetén a maffia vezetését. Amit én tiszteletben tartottam és átvettem a helyét. Felkerestem az üzletfeleit, hogy elmondjam nekik új főnök van a szervezet élén. Mivel a rajtaütésben több fontos embere is meghalt, embereket kezdtem toborozni. Fedőcégnek meghagytam a nagybátyám hal és rák feldolgozó üzemét.Ahol a fekete kereskedelemből szerzett pénzt tisztára lehet mosni. Továbbá a szervezet célja az is hogy hatalmasabbá váljon mint nagybátyám idejébe és megfélemlítse az összes bandát amelyik pedig nem hódol be azt eltiporja.

Kiket hoznál a frakcióba:

Alleader-nek hoznám Diego Moretti-t (későbbiekbe ő is nevet váltana) és rajta kívül még 3-4 embert kezdetnek.

5255fdc0f1b2c3cfee9bd8a391610b02.jpg

A frakció felépítése és rangok:

489/ Hegy/ Sárkány Mester: /Leader

a szervezet vezére ő adja ki a parancsokat és ő hozza meg a végső döntést ki kerülhet be a szervezetbe vagy kit kell eltávolítani belőle, szava szent és mindenkinek kötelessége engedelmeskednie neki.

438/ Hegy Mester helyettese: /Alleader

ő felel a szervezetért a vezér távollétében és ő adja ki ilyenkor a parancsokat.

438/ Füstölő Mester: /Alleader

ő vizsgálja felül az új tagok bekerülését

438/ Előörs:

ő a Füstölő Mester segédje segít neki a döntésekbe és segíti a Hegy Mester helyettes munkáját is.

432/ Fű Papucs:

ő az összekötő az egységek között.

426/ Vörös Oszlop:

ő a hadi parancsnok, ő felel a védelmi és támadási hadműveletekért.

415/ Fehér Papír Legyező:

ő ad tanácsokat a pénzügyekbe

49/ Katonák:

ők a már beavatott tagok, ők végzik a piszkos munkát.

Nincs számkódjuk/ Kék Lámpások:

ők azok az új tagok akik még beavatásra várnak.

Igényelni kívánt autók:

1 db Mercedes-Benz AMG G65

1d299dcc7c804411f865b1b292d6a925.jpg

2 db Mitsubishi EVO X

4e8bee92e3fb0492804c6675829f5022.png

2 db Bmw m5 e60

eb104d9910de19a9d51fff8e7a747d79.png

Céljaim a frakcióval:

Terveink a frakcióval:

- Más illegál frakciókkal való rp csinálása

Fegyver kereskedelem és drogkereskedelem
- Ember rablások és Atm fúrások
- Különböző legális szervek lefizetése, megzsarolása különböző okokból, ha a helyzet úgy kívánja.

Szeretnék egy összetartó jó kis csapatot közösséget összehozni, akik jól érzik magukat játék közbe egymás társaságában, összetartanak és kiállnak egymásért.

E mellett jó kis Rp-ket szeretnék csinálni közbe a frakció tagjaival és más bandákkal.

Szeretném ha elismerne minden banda a városban minket. Remélhetőleg sokan fognak csatlakozni hozzánk, mert minél többen vagyunk annál nagyobb akciókat lehetne csinálni.

Elvárások a tagoktól:

- Minden tagnak kötelező ismerni a fórum és a szerver teljes szabályzatát.
- Tartsunk be egy bizonyos határt, amikor egymással kommunikálunk. A trágár szavak nem szúrják annyira a szemünk, de ne vigyétek túlzásba. Egymást lehet minősíteni, ha ezzel az a célod, hogy segíts a társadon, javítsd az RP-jét. Viszont ha szidásba megy át a dolog, az szankciót von maga után.
- Nem a russian army vagyunk, ezért nagyobb fegyverek többnyire hanyagolandók, kisebbek is csak legális engedéllyel. A cél nem a fegyverharcok kialakítása, és DM partik szervezése. Ráadásul az egész szervezet lebukhat, ha egy embernél is illegálisan van fegyver.
- Leader engedélye nélküli rablás/fegyveres megmozdulás súlyos szankciókkal jár.
- Frakciókocsikhoz IC külön kulcs lesz, amit RP-vel adunk át ha kiérdemled. Nem szeretnénk meglátni senkit a városon át rallyz-ni. Illetve a frakciókocsikat mindig megjavíttatjuk, mielőtt visszaparkolnánk a helyére.
- Amennyiben frakciótársadra tennél panaszt , először leader jelenlétében beszéljétek meg. Ha ez a tárgyalás sikertelen, csak akkor nyithatsz panaszkönyvet.
- Rablásokból szerzett dolgokat, pénzt a leader oszt szét saját meglátása szerint.
- Teamspeak rendszeres használata nem kötelező elvárás, de előnyös. Minden taggal szeretnénk tartani a kapcsolatot.
- Komolyabb rablásoknak/akcióknak RP előzménye kötelezően kell hogy legyen.
- Elvárjuk továbbá , hogy minden tagnak legyen egy nagyon alap kínai szókészlete, mivel RP-ben ezek a szavak használatosak (köszönések, megköszönés, igen-nem stb.). Nyilván nem kötelező kínai. Ezeket az alap szavakat is inkább egymás közt használjuk. Ha valami olyat akarsz mondani kínaiul, amiben nem vagy biztos, akkor így írd: “[CHI] Példa.”

c52ba25e268f2b18b7ef57e6cf405ad2.jpg

TGF feltételei és menete:

Feltételei:

a jelentkezést nem kötjük korhatárhoz

fontos hogy a jelentkező tudjon csapatba dolgozni és beilleszkedni

tisztelettudó legyen a viselkedése a többi taggal szemben

a frakció szabályzatot tudja megtanulni és tudja is betartani

legalább napi 1-2 órát legyen aktív a szeron

Menete:

Ic-n a játékban meghirdetjük, hogy hal és rák feldolgozó üzemünkbe alkalmazottakat keresünk keresünk

Vagy ha ismer valakit a tagok közül az ő ajánlásával is bekerülhet

ha felvesszük pár nap próba idő után választás elé állítjuk, hogy akar e előrébb lépni,

a próba idő hossza attól fog függni, mennyire aktív az adott tag és mennyire tud rp-zni.

Mióta Rp-zel és milyen tapasztalataid vannak Leaderség terén:Admin jalie/bann:

Lassan több mint 2 éve játszok rp-szerókon. Anno ez volt az első ilyen rp szero ahol játszani kezdtem viszont nagyon megtetszett és napról napra egyre jobban megtanultam. Leaderség terén itt voltam anno Triád leader másik szerveren voltam szintén Triád leader, Orosz maffia alleader és leader is ezen kívül önkormányzatban alleader. Ezért úgy gondolom, hogy megállnám a helyem Leader ként. Jól össze tudok tartani egy csapatot. Előző frakcióimba ahol leader vagy alleader voltam szerettek a tagok mert mindig meghallgattam őket és segítettem ha tudtam. Ez mellett igyekeztem minél több ,,rp-t” szervezni nekik.

Admin jalie/bann:

5faa1c21070437c04fbb560be3c82db0.png

Miért engem válasszatok:

Napi 3-4 órát mindig fent vagyok a szerveren

Általában meg találom az emberekkel a közös hangot ezért szerinte egy elég jó csapatot tudnék összehozni

Mindig meghallgatok mindenkit

Tudok higgadtan gondolkodni és nem káromkodok

Tisztelem a másik felet.

Ooc bemutatkozás:

Attilának hívnak 1988-ban születtem. Pécsen élek. Van egy kutyám és egy macskám akiket nagyon szeretek és mindig szakítok rájuk időt, hogy foglalkozzak velük. Ezen kívül szeretek a házkörül kertészkedni és barkácsolni. Napközbe általában dolgozok ezért főként csak este van időm gépezni. Egy építőipari vállalkozásnál dolgozok. Szeretem a munkám csak hosszú a munka idő sajna. Ha időm engedi akkor leülök kockulni a gép elé. Ilyenkor mostanában mta-zok itt a szerveren. Napi szinten 3-4 órát  fent szoktam lenni. Ez onnan is látszik, hogy több mint 60.000 játszott percem van a szeron. A héten egyedül vasárnap nem szoktam dolgozni. Ilyenkor ha nincs a házkörül munka akkor szinte egész nap a gép előtt ülök. Mivel nagyon sok barátot és ismerőst szereztem itt és nagyon megszerettem ezt a játékot.

Skinek és mappolás:

HQ-t ha elfogadják a frakciót privátba szeretnénk megbeszélni.

(több helyet is kinéztünk, ha elfogadják a pályázatot akkor beszélnénk meg melyiket kaphatjuk meg)

Skinek:

https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/77413-wuzimu.html

https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/152885-ada-wong-assignment/

A maradék 3 skin bent van a szerón viszont ha találunk jobb skint helyette akkor azokat is cserélnénk.

Ui.: Köszönöm hogy elolvastátok remélem tetszett.  By.: Lucy Yifei

Edited by Lucia Ricci
  • Like 11

• Főadmin

Hali! Álltalában akkor szoktam kommentelni egy laphoz, ha túl sok hiányosságot fedezek fel, de jellen esetben épp ellenkezőleg. A lapod formázása számomra nagyon adja. Részletesen kidolgoztál mindent, bő információkat adtál, a 15 mondat az nem 2-3 mondat. Az elképzelések is nagyon tetszenek, különösen azon része, hogy nem DM FK-t akartok és nem nagy kalikkal fogtok járkálni. Egy dolgot hiányolok csak a lapról, ami viszont nagyon lényeges, az UCP-ről csatolt kép. Ha a képet pótolod az esetben ezt a lapot TÁMOGATNI tudom! Sok sikert hozzá!

• Like 4

Szia, úgy gondolom, hogy te és Pete voltál az egyik legjobb maffia leader az elmúlt időkben, amikben "szerepeltem". Én 100%-osan bízok bennetek, hogy tudjátok azt a szintet hozni, mint régen, vagy akár még ennél jobbat is. Szép megformázott lap, azt meg nagyon becsülöm, hogy nem a régit használtad fel, hanem újra írtad ezt az egészet. Látszik, hogy ezzel a maffiával foglalkozni tudsz, és fogsz is, ha elfogadják. Tapasztalataim alapján egy elég jó maffiát tudtál kialakítani, kérdéses, hogy ez most menni fog, de sok sikert, én támogatlak titeket ebben az egészben, és szorítok, hogy jól sikerüljön, és legyenek benne playerek! :)

• Like 2

• 2 weeks later...
  • GameAdmin 5

Kedves Pályázó!

A pályázat elnyerte a vezetőség tetszését, így ez elfogadásra került!

A TeamSpeak 3 meghallgatásra megfelelő időpontok : 

2021. 06. 07. 16:00

vagy

2021. 06. 08. 19:30

Ha ezek időpontok nem felelnek meg, kérlek keress fel és egyeztetünk újakat!

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.