Pjotr Motka Létrehozva: Május 23, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 23, 2021 InGame/fórum neved: > Jack Whistlewood< Aki helyett írod a kérelmet (Profil link): > Zechariah Kegan linket nem találtam< A ban időpontja: > 2020-12-28 < A ban időtartama: > 15 év< Moderátor neve, aki bannolt: > Kani< A ban oka: > A szerveren való kitiltásoddal jár a fórum ban is! < Amiért szeretnéd az unbant: > Nos. Eléggé veterán playerek számítom magam. Eltöltöttem több mint 1100 órát a szerveren. Régen 24ből 12 órát voltunk a szerveren. Nagyon élveztük. Éjjeleken át maradtunk fent csak a plusz 10kért, hogy legyen meg az az E60. Az utóbbi idökben elfajultak a dolgok a Maffia leaderség terén, ezért szeretnék elnézést is és UB-t is kérni. Nagyon nagy vagyonra tettem szert a szerveren, ami nem kis idő munka gyümölcse.< 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2021 Sziasztok, szerintem ezt most felejtsük el, eléggé elküldtél "melegebb éghajlatra" szépen fogalmazva, olyanokat állítottál rólam, amik valótlan dolgok voltak, és úgy állítottad ezeket a dolgokat, hogy fogalmad sem volt, hogy ki vagyok. Más részt In game Daniel bannolt, jogos indokkal, és ha jól emlékszem ő kért meg arra, hogy bannoljalak itt is, nem vagy való a szerverre, viszont mivel ő bannolt játékban, így szeretném, ha ő is elmondaná erről a véleményét. Más részt, ha nem oktatsz ki egy csomó admint a bannod előtt, bele értve engem is, és ha nem minősítettél volna, nagyobb jail fejében játékban is megadtam volna az UB-t. Várok Daniel válaszára/döntésére, részemről az ügyet lezártam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2021 Megbeszéltem a többiekkel, az unbant megkapod fórumon, a többit még meglátjuk... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések