Jump to content

Taxi jelentkezés

Brown Zorn

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Buda Zsombor

Hány éves vagy?

16

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?

Napi min. 3 órát tudnék fent lenni, ebből szinte minden időmet a fraciónak szentelném.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Sajnos nem voltam még frakcióban sehol, de nagyon szeretnék.

Miért ezt a frakciót választanád?

Azért ezt a frakciót választanám, mert szeretek vezetni, szeretek kipróbálni új dolgokat, szeretem az embereket, és nagyon szereték taxizni.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Rendelkezek Discord-al, és mikrofonnal, de megoldható a TeamSpeak is.

Mesélj magadról pár mondatban!

Zsombor vagyok, egy gyors felfogású, kedves, kreatív, szorgalmas ember, Zala megyéből. Idén végzem el a 10. osztályt. Villanyszerelőnek tanulok.

Hobbim a barkácsolás, villanyszerelés, valamint a fákba minták, egyebek égetése ... Ha esetleg lenne kérdésed, nagyon szívesen válaszolok rá.

Erre az RP szerverre kb. egy hónapja találtam rá haverok jóvoltából, és nagyon megszerettem. 2105 játszott percem van. Lvl 6-os vagyok.

IC Rész

Jelentkező neve:

Brown Zorn

Jelentkező születési helye, ideje:

Los Santos, 1995. 03. 03.

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Amelia Smith

Jelentkező apjának neve:

Jake Zorn

Előző munkahelye(i):

Járműszállító, Vízimentő

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen, 18 éves korom óta.

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Szerintem fontos, hogy egy csapat együtt tudjon működni, segíteni tudja egymást. Nagyon jó dolog, ha valaki egy csapat tagja lehet. Tanulhat másoktól, és mások is tanulhatnak tőle. Én azon vagyok, hogy hasznos tagja legyek egy csapatnak, és erősítsem azt. 

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Brown Zorn a nevem. Los Santosban születtem, és a mai napig itt élek. Itt található a garázsom is. Testvérem nincs, egyke vagyok. Szüleim nagyon fiatal koromban nevelőszülőkhöz adtak. Azóta is keresem őket, de nem találtam rájuk. Nagyon szeretném megismerni őket, de sajnos lehet, hogy erre már sose lesz alkalmam. Már nagyon régóta elköltöztem a nevelőszüleimtől, hogy élhessem saját életemet.

8 éve vezetek, mindenre megvan a jogsim. Most autószállító vagyok. Álmom, hogy taxisofőr legyek a Los Santos-i taxitársaságnál. Van egy motorom, egy biciklim, és egy kocsim. A kocsimmal napi szinten járok.

Szorgalmas, ember vagyok, aki szereti az emberek társaságát. Fontos számomra a gyorsaság, a pontosság.

Köszönöm szépen hogy végigolvasta, remélem hamarosan a taxisok csapatát erősíthetem minden erőmmel.

• Főadmin

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

(Keres fel szerveren egy pm-ben, vagy fórumon privát üzenet formájában a betanitás időpontja végett!)

• Like 1

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.