Jump to content

ORFK Oshima Galliard jelnetkezési lapja

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Fekete Milán
Mikor születtél?
2008.03.03
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
1-5 órát, de ez nap függő, hiszen iskolás vagyok, és ez az év számít a továbbtanulásban (habár már csak 3 hét van).
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Igen, itt NextGamingen régi Groove Street Famiiesben

Miért ezt a frakciót választottad?

Mert ki akarom próbálni magam, illetve érdekel is, rendőrt szeretnék rp-zni.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

Igen
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

Sziasztok! Fekete Milán vagyok, 13 éves, 7. osztályos vagyok. Szeretek gitározni, gépezni, kimenni a haverokkal. A szerveren nemrég kezdtem el játszani, már egy éve RP-zek. Szerintem jó lennék rendőrnek, személyiségem, csapatösszetartó képességemnek, hűségemnek hála. Tudok írni, olvasni, számolni is.

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

Imgur: The magic of the Internet

IC Rész

Jelentkező neve:
Oshima Galliard
 Jelentkező születési helye, ideje:
1981-03-03 Kyoto
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Nagata Ryo
 Jelentkező apjának neve:
Lothaire Galliard
 Előző munkahelye(i):

Vízimentő

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Szerintem együttműködés, csapatmunka nélkül nincs is csapat. Akár legyen szó üldözésről, fizikai, és lelki támogatásról. Persze azért a kapcsolatok kiépítése is fontos, hiszen az is számít, megbízunk-e a bajtársainkban, hiszünk-e bennük, és ők is bennünk.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
1981 március 3.-án születtem a Japanese Red Cross Kyoto Daiichi Kórházban, Kyotóban. Édesanyámmal, Nagata Ryo-val, illetve édesapámmal, Lothaire Galliard-al éltem a szülővárosomban. Már gyerekként is érdekelt apám állása, a rendvédelem, főtörzsőrmester rendfokozatban szolgálta Kyotót. A család ezelőtt Franciaországban élt, de eladósodtak, rossz munkakörülmények között dolgoztak. Édesanyám javaslatára költöztünk Kyotóba, ahol remek életem volt. 21 éves koromban édesanyám éttermében dolgoztam pincérként. 28 éves koromban úgy döntöttem, hogy elég a konyhából, majd apámtól kértem utasításokat a rendőrséggel kapcsolatban. Apám beajánlott a Kyotói rendőrségre, ahova fel is vettek.  37 éves koromban Franciaországba költöztem, de nem mentek zökkenőmentesen a dolgok. Nem kaptam állást, a szüleim támogatásából éltem egy egyszobás albérletben.  Szüleim mindenben támogattak. Ezt egy évig tűrtem, majd elutaztam Los Santosba. Vízimentőként dolgoztam, majd felmerült a gondolat a fejemben, hogy ebben a városban itt az ideje rendet tenni. Szóval elhatároztam magamat, hogy folytatom a rendőrködést itt.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.