Zechariah_Kegan Létrehozva: Május 25, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 25, 2021 IC/InGame neved: < Alexander Blegu > A ban időpontja: < 2020.12.28 > A ban oka: < Admin minősités,nomRp sorozata [Nincs UB,de utólag meglett beszélve] > A ban időtartama: < 2035.12.28 > Admin neve, aki bannolt: < Daniel > Miért szeretnéd az unbant? < Rengeteg eltöltött órám van a szerveren (1000+óra),illetve vagyonom is..Nem szeretném ha ez mind kárba veszne csak úgy.Sajnálom,hogy flegma voltam az adminokkal,de egyéb okok miatt nem úgy alakult a helyzetem ahogy kellett volna,tudom nem a szerveren kéne ezt levezetni..Ezúttal is elnézést szeretnék kérni az admin teamtól. > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 Szia, én fogom intézni az ub kérelmed. Tisztelem azt, hogy elnézést kértél, meg, hogy sajnálod, rendben, oké. Viszont nem volt szép amit tettél, ezt te is jól tudod. Ha valami nem úgy alakul a való életben, vagy fogalmam sincs, hogy éppen mi volt a problémád, ezt ne rajtam vezesd le, vagy más adminokon, ez csak egy játék, nem kell annyira komolyan venni. Nem terveztem volna neked ubt adni, viszont megkaphatod 300 perc adminjail fejében, viszont bármely jail-nél ami 60 percnél több, kapni fogsz egy keress fel jailt, amivel megindokolhatod, hogy miért kaptad. Nem feltétlen egyből permázni szeretnélek, emiatt gondoltam ezt ki, remélem élsz a lehetőséggel, és normálisan fogsz bánni azokkal, akik szintúgy megadják a tiszteletet, UB-t megkapod, jó játékot! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések