Saverio Donato Létrehozva: Május 26, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 26, 2021 Panasztevő játékos IC neve: Saverio Donato Panaszra tett játékos IC neve Michael Cristopher, Michael Joseph, Carl Boon, Joel Watts Panasz oka: Forgalmas helyen való DM, Bizonyíték (videó, kép, log): 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Michael Christopher Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 ez mind szép de a ti részetek hol van ? 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joel_Watts Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 Jó volt látni , a megvágott videót. A nyerset töltsd fel létszíves. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gaborkiller Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 Nagyon nagyon tetszett a videod de amugy amid fent van ytn videok amiket privatra tettel le van screen elve nonosan utogetsz embereket kis csiko 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gaborkiller Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 Amugy szivesen hogy hires lettel miatunk de a videot azert jobban vagd meg<3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gaborkiller Hozzászólva: Május 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 ha egesz videot fel teszed adok egy ezrest 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 26, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2021 (módosított) Sziasztok. Először is a veszekedést itt hagyjátok abba. A PK-t én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül, ha nem érkezik válasz a meglévő bizonyítékok alapján fogok bírálni. Edited Május 26, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carl Boon Hozzászólva: Május 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 sziasztok! Ez mind szép és jó... de én minek is kaptam a pk-t?? Ácsorogtam és néztem. 2x mondtam valamit (1. Hupsz, 2. Na végre) Persze mentem, mert verekedés volt a terv.. Ha meg kaptuk a pk-t.. oké. De az is szép, hogy buzizik meg kötekedik a 2 gyerek! Amit nem kéne úgy, hogy fegyvert fognak rá (kéne az eredeti videó skacok) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 27, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 @Saverio Donatoküld el az eredeti videót, egy napi logot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Saverio Donato Hozzászólva: Május 27, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 @Terciuszjolvan, hazaérek az iskolából és átküldök mindent. Csak mondom hogy 2darab 30sec- es video van mert visszajátszottam. Meg a napi log-ot is lementettem vészhelyzet esetén. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Saverio Donato Hozzászólva: Május 27, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 4 órája , Carl Boon said: sziasztok! Ez mind szép és jó... de én minek is kaptam a pk-t?? Ácsorogtam és néztem. 2x mondtam valamit (1. Hupsz, 2. Na végre) Persze mentem, mert verekedés volt a terv.. Ha meg kaptuk a pk-t.. oké. De az is szép, hogy buzizik meg kötekedik a 2 gyerek! Amit nem kéne úgy, hogy fegyvert fognak rá (kéne az eredeti videó skacok) Megkapod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Saverio Donato Hozzászólva: Május 27, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 Napi LOG: https://pastebin.com/CyF029Y7 Videók: 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 27, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2021 Végigolvastam a logokat, megnéztem a videókat és a következőkre jutottam: Michael Joseph 150 perc AJ FGH DM indokkal Michael Christopher 150 perc AK FGH DM George Clark 90 perc AJ NonRP-s motozás, IC-OOC keverés indokkal A PK jogos. Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések