Brown Zorn Létrehozva: Május 27, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 27, 2021 Panasztevő játékos IC neve: Brown Zorn Panaszra tett játékos IC neve Alexander Loxy Panasz oka: Többszöri non. Bizonyíték (videó, kép, log): 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Május 30, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2021 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Május 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2021 A videó szerintem mindent bemutat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Június 1, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2021 Mivel nem kaptam választ, kénytelen vagyok a meglévő bizonyitékok alapján bírálni. A videóban több szabályszegést véltem felfedezni: Fun (Egyértelműen látszik, hogy fun-ból történik minden) Rp hiánya ütközésnél (Többször eset le még a bicikliről is, de erről RP nem volt) OOC hazudás (Loxy azt állitotta többször, hogy ez mind véletlen történt, pedig egyértelműen kivehető, hogy nem. Valamint Brown-t arra biztattad, hogy elvigyen, miközben te bicóval a taxin álsz. (NonRp-re bújditás) A PK-t jogosnak itélem! Alexander Loxy-t Fun,Rp hiánya ütközésnél, OOC hazudás indokkal 90 perc adminjailben részesítelek. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések