Matthew Ruiz Létrehozva: Május 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 28, 2021 (módosított) IC/InGame neved: < Owen Anthony > A ban időpontja: < 2021.05.21> A ban oka: <Súlyos OOC stílus/minősítés, FUN adminügyalatt, RP tagadás> A ban időtartama: <15 év ban> Admin neve, aki bannolt: <@Ryder> Miért szeretnéd az unbant? < Nagyon megbántam amiket akkor csináltam, és nem tudtam helyesen gondolkodni, nagyon rosszul jártak a gondolataim, és nem tudtam hogy mit is kéne akkor csinálnom.. Emellett beszóltam @Qwantez Moss-nak Discord-on aki amúgy a többiek állitása szerint jófej, és csak jó irányba akarja vezetni az embereket, és megszeretné mutatni milyen is egy rendes RP. Tőle is szeretnék bocsánatot kérni. Szeretnék vissza térni a szerverre, mivel sok barátom van/volt itt és lassan 2 éve játszottam a szerveren, és ezt az időt nem szeretném eldobni, 1 rossz lépés miatt.. A bannt megértem, és teljes mértékben azt is megfogom ha nem fogják elfogadni az unbannt, mivel ez az én gondatlanságom volt, Remélem megérdemlek egy utolsó utáni esélyt! > Edited Május 28, 2021 by Owen Anthony 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 1, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2021 Szia ! Az unbant nem adom meg! Zárom/helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések