balintkalc Létrehozva: Május 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 28, 2021 Jó lenne ha az airrideot nemkéne egyesével kapcsolgatni vagy len ne egy a1, a2, a3 mód amikre betudnál állitani egy megadott airride magasságot, pls a1-re beállitanál egy maximum magasságot, a3-ra egy legalacsonyabbat, nagyon megkönnyiteni és egyszerűsiteni az egéstz airride szisztémet Kapcsolhani lehetne a meghajtást, ez akár 100 000 dollár is lehetne egy gomb nyomással amire lenne egy panel mint ami az airridenak is van, lenne ugyebár 3 mód awd rwd fwd. önzáró difit is adnék de azt azért talán nehezebb megcsinálni 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Május 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2021 (módosított) Cső! Az airrides ötleted támogatom! Én is sokat szenvedek azzal ha beszállok tegyem le az airridet. A Drivetypeos ötleted egy részét nem értem. Minek kellene fwd ha max összkereket/hátsókereket rakunk a kocsikba,csak azt kapcsolnánk, szerintem értelmetlen lenne az Fwd ebben az esetben. Edited Május 29, 2021 by Ondell Yelena . 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Május 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2021 (módosított) Az FWD lehet hogy értelmetlen lenne de a hátsó/összkerék kapcsolás szerintem azért nem lenne rossz esetleg ezen a szerveren is kicsit többet mehetne egy hátsókerekes autó, amit valamivel nehezebbbb irányitani de nagyobb a végsebessége Edited Május 29, 2021 by Connor Harry 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia, a kapcsolható meghajtás a driveselect rendszerrel bejött, az airride-os ötleted, ha továbbra is szeretnéd tartani, nyiss egy új ötletet. Z/H, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések