Jump to content

új airride, kapcsolható megjhajtás

balintkalc

Ajánlott bejegyzések

Jó lenne ha az airrideot nemkéne egyesével kapcsolgatni vagy len ne egy a1, a2, a3 mód amikre betudnál állitani egy megadott airride magasságot, pls a1-re beállitanál egy maximum magasságot, a3-ra egy legalacsonyabbat, nagyon megkönnyiteni és egyszerűsiteni az egéstz airride szisztémet

Kapcsolhani lehetne a meghajtást, ez akár 100 000 dollár is lehetne egy gomb nyomással amire lenne egy panel mint ami az airridenak is van, lenne ugyebár 3 mód awd rwd fwd.

önzáró difit is adnék de azt azért talán nehezebb megcsinálni

• Like 3

Cső!

Az airrides ötleted támogatom! Én is sokat szenvedek azzal ha beszállok tegyem le az airridet.

A Drivetypeos ötleted egy részét nem értem.

Minek kellene fwd ha max összkereket/hátsókereket rakunk a kocsikba,csak azt kapcsolnánk, szerintem értelmetlen lenne az Fwd ebben az esetben.

Edited by Ondell Yelena
.
  • Like 1

Az FWD lehet hogy értelmetlen lenne de a hátsó/összkerék kapcsolás szerintem azért nem lenne rossz

esetleg ezen a szerveren is kicsit többet mehetne egy hátsókerekes autó, amit valamivel nehezebbbb irányitani de nagyobb a végsebessége

Edited by Connor Harry
  • Like 1

• 1 year later...
  • Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.