Jump to content

Taxi munkára jelentkezés.

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Kovács Richárd

Hány éves vagy?

17

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?

Naponta vagyok fent kb. 2-3 órát, és délutántól szoktam fent lenni, a frakcióra szánt idő az majdnem az összes lenne.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Más szerveren már voltam (FineMTA), de nem voltam frakcióban még.

Miért ezt a frakciót választanád?

Vezetni nagyon szeretek, társalogni is, és régóta taxis akarok lenni.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Rendelkezek Discord-al, és mikrofonnal, TeamSpeak nincs, de ha kell akkor lesz.

Mesélj magadról pár mondatban!

Ricsi vagyok, egy normális ember. Szlovákiában lakok.

Hobbim a játszás, asztalos munka, számítógépszerelés, zongora.

Van 1 vérbeli testvérem, és 2 féltestvérem.

Magyar vagyok, ez az anyanyelvem.

Még 1 évvel ezelőtt, karantén alatt amikor kezdett divatba lendülni a GTA 5 RP, akkor gondolkoztam hogy kéne valami GTA rp féleséggel játszani,

és az MTA keresőjébe beírtam hogy Magyar RP és bedobta ezt a csodás RP szervert.

IC Rész

Jelentkező neve:

Richard Davis

Jelentkező apjának neve:

Mike Davis

Előző munkahelye:

Úttisztító.

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen.

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Szerintem a legfontosabb egy munkában az, hogy csapat munkából eredjen ki egy végeredmény. Tehát, mindenki segítsen mindenkinek. Együtt minden sikerülhet, ezt tanultam apámtól. 

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Richard Davis a nevem. Liberty Cityben születtem, és ide költöztem Los Santosba. Testvérem van, Morgan Davis. Anyám nemrég halt meg rákban sajnos, apámmal tartsuk a kapcsolatot tesómmal. Tesóm is itt lakik Los Santosba, sokat vagyunk együtt. Apám most Liberty Cityben lakik de gondolkozik abban, hogy elköltözik ide. 1 évig vissza kellett költöznöm Liberty Citybe, anyámat ápolnom a rák miatt, sajnos nem gyógyult ki belőle. 1 év után most visszajöttem Los Santosba.

1 éve van jogosítványom. Van egy kocsim. A kocsimmal napi szinten járok.

Kedves vagyok, sajnos pár rasszistával hetente találkozok, gondolkoztam bőrszín változtatáson, de inkább nem akarok mert félek tőle bevallom.

Köszönöm szépen hogy végigolvasták, remélem hogy hamarosan a Taxi társaság dolgozója leszek.

• 1 month later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.