Richard Davis Létrehozva: Május 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 30, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács Richárd Hány éves vagy? 17 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Naponta vagyok fent kb. 2-3 órát, és délutántól szoktam fent lenni, a frakcióra szánt idő az majdnem az összes lenne. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Más szerveren már voltam (FineMTA), de nem voltam frakcióban még. Miért ezt a frakciót választanád? Vezetni nagyon szeretek, társalogni is, és régóta taxis akarok lenni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Rendelkezek Discord-al, és mikrofonnal, TeamSpeak nincs, de ha kell akkor lesz. Mesélj magadról pár mondatban! Ricsi vagyok, egy normális ember. Szlovákiában lakok. Hobbim a játszás, asztalos munka, számítógépszerelés, zongora. Van 1 vérbeli testvérem, és 2 féltestvérem. Magyar vagyok, ez az anyanyelvem. Még 1 évvel ezelőtt, karantén alatt amikor kezdett divatba lendülni a GTA 5 RP, akkor gondolkoztam hogy kéne valami GTA rp féleséggel játszani, és az MTA keresőjébe beírtam hogy Magyar RP és bedobta ezt a csodás RP szervert. IC Rész Jelentkező neve: Richard Davis Jelentkező apjának neve: Mike Davis Előző munkahelye: Úttisztító. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a legfontosabb egy munkában az, hogy csapat munkából eredjen ki egy végeredmény. Tehát, mindenki segítsen mindenkinek. Együtt minden sikerülhet, ezt tanultam apámtól. . Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Richard Davis a nevem. Liberty Cityben születtem, és ide költöztem Los Santosba. Testvérem van, Morgan Davis. Anyám nemrég halt meg rákban sajnos, apámmal tartsuk a kapcsolatot tesómmal. Tesóm is itt lakik Los Santosba, sokat vagyunk együtt. Apám most Liberty Cityben lakik de gondolkozik abban, hogy elköltözik ide. 1 évig vissza kellett költöznöm Liberty Citybe, anyámat ápolnom a rák miatt, sajnos nem gyógyult ki belőle. 1 év után most visszajöttem Los Santosba. 1 éve van jogosítványom. Van egy kocsim. A kocsimmal napi szinten járok. Kedves vagyok, sajnos pár rasszistával hetente találkozok, gondolkoztam bőrszín változtatáson, de inkább nem akarok mert félek tőle bevallom. Köszönöm szépen hogy végigolvasták, remélem hogy hamarosan a Taxi társaság dolgozója leszek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Május 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2021 (módosított) Cső. Rossz helyre nyitottad a jelentkezést. Edited Május 30, 2021 by Qwantez Moss 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2021 Áthelyezem máshova, legközelebb figyelj oda. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 17, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2021 Gondolom már nem alkalmas, ha mégis keress fel privátban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések