Pjotr Motka Létrehozva: Június 6, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Szilveszter Hány éves vagy? 17 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Főként délután 4 óra után Egész 11ig. Abból 3-5 órát tudnék foglalkozni a frakcióval Jelenlegi játszott perceid száma: 90.500+ Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Voltam Taxi -Mint leader ORFK- kadét LSAMV - próbaidős szerelő OMSZ - Al leader FDB (Familia De Blegu) - Leader Stb. Miért ezt a frakciót választanád? Jó pénzszerzési lehetőség van benne, és nincs 1 szerelő se a szerveren. ORFK munkáját is segíteném a Forgalmi bejövetelével Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen-igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Igazából eléggé sok időt eltöltöttem itt, úgy érzem eléggé ismert vagyok. (Ha kell akkor irok ehhez a témához is rendesen vagy beszámolok TS-en) IC Rész Jelentkező neve: Jack Whistlewood Jelentkező születési helye, ideje: 1996.07.08 Los Santos Jelentkező anyjának leánykori neve: Julia Smith Jelentkező apjának neve: John Smith Előző munkahelye(i): Taxi, ORFK, OMSZ Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Csapatban könnyebb dolgozni, ha sok a dolog akkor fel tudjuk osztani egymás között. És nem csak a dolgoról van szó! Csapatban lehet szórakozni is. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jack Whistlewood vagyok, másfél éve jöttem a városba, 1996. július 8.-án születtem, valahól, sajonos születésem után anyám elhagyott és egy család nevelt fel! Julia Smith, és John Smith! Ők adták nekem ezt a Nevet Jack, Jack Whistlewood, a Whistlewood, onnan jött, hogy egy cigis doboz mellett voltam, aminek a márkája Whistle volt, és egy fa dobozban voltam. Innen jött a WhistleWood! Ahogy nőttem nem volt lehetőségem óvodába járni, mivel a környéken akkor még nem volt, akkor elterveztem, hogy a suliba a leggjobb tanuló leszek! 7Éves voltam, amikor San Fierroba költöztünk, egy nap, egy banda jött és kifosztotta a nevelőimet! Onnan ide, Los Santosba költöztünk, már, amit volt ide hozni, mivel a banda elvitte a bútorainkat, illetve az ékszerinket! Később beírattak iskolába és ahogy megfogadtam, én voltam a leggjobb tanuló, aztán mikor felnőttem, első munkahelyemnek a korháznál voltam, tanulóként, később emelték a rangom addig, hogy Főorvos lettem, majd a főnök átadta a munkáját, és én lettem az új Igazgató! Azóta sok mindennel megpróbálkoztam, de most szerelő szeretnék igazán lenni Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 13, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2021 Kedves Jelentkező! A jelentkezési lap és a feltételek megfeleltek, így ez ELFOGADÁSRA került! (( A napokban keress fel, amikor alkalmas a betanítás, akár DC-n, akár IC.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések