Jump to content

Jack Whistlewood - LSAMV jelentkezés

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Szilveszter
Hány éves vagy?
17
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Főként délután 4 óra után 

Egész 11ig. Abból 3-5 órát tudnék foglalkozni a frakcióval

Jelenlegi játszott perceid száma:

90.500+

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Voltam

Taxi -Mint leader

ORFK- kadét

LSAMV - próbaidős szerelő

OMSZ - Al leader 

FDB (Familia De Blegu) - Leader 

Stb.

Miért ezt a frakciót választanád?

Jó pénzszerzési lehetőség van benne, és nincs 1 szerelő se a szerveren. ORFK munkáját is segíteném a Forgalmi bejövetelével
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen-igen
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Igazából eléggé sok időt eltöltöttem itt, úgy érzem eléggé ismert vagyok.

(Ha kell akkor irok ehhez a témához is rendesen vagy beszámolok TS-en)

IC Rész

Jelentkező neve:
Jack Whistlewood
 Jelentkező születési helye, ideje:
1996.07.08 Los Santos
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Julia Smith
 Jelentkező apjának neve:
John Smith
 Előző munkahelye(i):
Taxi, ORFK, OMSZ 
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Csapatban könnyebb dolgozni, ha sok a dolog akkor fel tudjuk osztani egymás között. És nem csak a dolgoról van szó!

Csapatban lehet szórakozni is.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Jack Whistlewood vagyok, másfél éve jöttem a városba, 1996. július 8.-án születtem, valahól, sajonos születésem után anyám elhagyott és egy család nevelt fel! Julia Smith, és John Smith! Ők adták nekem ezt a Nevet Jack, Jack Whistlewood, a Whistlewood, onnan jött, hogy egy cigis doboz mellett voltam, aminek a márkája Whistle volt, és egy fa dobozban voltam. Innen jött a WhistleWood! Ahogy nőttem nem volt lehetőségem óvodába járni, mivel a környéken akkor még nem volt, akkor elterveztem, hogy a suliba a leggjobb tanuló leszek! 7Éves voltam, amikor San Fierroba költöztünk, egy nap, egy banda jött és kifosztotta a nevelőimet! Onnan ide, Los Santosba költöztünk, már, amit volt ide hozni, mivel a banda elvitte a bútorainkat, illetve az ékszerinket! Később beírattak iskolába és ahogy megfogadtam, én voltam a leggjobb tanuló, aztán mikor felnőttem, első munkahelyemnek a korháznál voltam, tanulóként, később emelték a rangom addig, hogy Főorvos lettem, majd a főnök átadta a munkáját, és én lettem az új Igazgató! Azóta sok mindennel megpróbálkoztam, de most szerelő szeretnék igazán lenni

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

Igen

• Köszi 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.