Matthew Ruiz Létrehozva: Június 6, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2021 IC/InGame neved: < Owen Anthony > A ban időpontja: < 2021-05-21 > A ban oka: < Súlyos OOC stílus/minősítés, FUN adminügyalatt, RP tagadás > A ban időtartama: < 15 év(perma ban) > Admin neve, aki bannolt: < Ryder> Miért szeretnéd az unbant? <Nagyon megbántam amit csináltam, és nem cselekedtem akkor jól, és ezt is bánom, illetve szeretnék játszani a szerveren továbbra is, mivel sok barátot ismertem meg a szerveren és rengeteg dolog köt ide, illetve amennyi időt belefektettem a szerverbe nem szeretném eldobni, egy félre sikerült mozzanatommal, és szeretnék elnézést kérni @Qwantez Moss-tól is amilyen hangnemben beszéltem vele, remélem nincs harag. És remélem megérdemlek egy utolsó esélyt Ryder szemében!> 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Június 7, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2021 felesleges ilyen gyakran próbálkoznod.. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Június 7, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2021 Rendben több próbálkozást nem ejtek meg ebben a hónapban ha ezt sem fogadják el, és csakis azért irok ilyen "sokat" mivel nagyon szeretnék vissza térni a szerverre és játszani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Június 7, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2021 Sajnos ennek ellenére mégis elkövettél egy olyan dolgot, ami által megtörténhet az, hogy nem tudsz többet visszajönni. De, erről majd Ryder dönt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 13, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2021 (módosított) Szia! Az Unbant megadom! A következő feltételekkel: 300perces AdminJail Bármilyen féle, súlyosságú szankciónál, megy vissza a ban. Zárom/helyezem. Edited Június 13, 2021 by Ryder 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések