Jessica Vincenzo Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Tartalomjegyzék -Magamrol(OOC) -Negatív,Pozitív tulajdonságok -AS feladatköre -Jó csapat működése -Tapasztalatok -Miért jó a csapatmunka Magamról(OOC) 15 éves Budapesti lakos vagyok. Hamarosan töltöm 16-ik életévem. István-nak hívnak, de barátok Békának szólítanak. A Ferencvárosi Torna Club Jégkorong csapatában játszom mint Alkapitány. Lassan 7 éve űzöm ezt a sportot. Szabdidőmben szeretek a barátaimmal kijárni motorozni illetve zenét hallgatni és bulizni. 1 éve vezetek forgalomban AM kategóriás jogosítvánnyal. Aktivitásom (Elosztva hétköznap és hétvégén napokra) Napi aktivitásom: Hétfő-Csütörtök: 10:00-22:00-ig Péntek: 10-13-ig majd 15:00-23:00-ig Szombat-Vasárnap: 9:00-00:00-ig Ezek bármikor változhatnak de átlagban így van. Péntek azért van pár óra kihagyás, mert akkor megyek edzeni nyáron. Augusztus végén ezek a számok változnak. Augusztus után átlagosan napi 4-5 óra aktivitásom lesz (ez alól a hétvége kivétel mert akkor napi 10-12 óra). Negatív,Pozitív Tulajdonságok Pozitív: -Fáradtan is tudok tiszta és épp elmével gondolkodni. -Gyorsan jár az eszem amit a jégkorongnak köszönhetek. -Mindenre találok megoldást ha az akár 1-2 órámba is telik(de általában hamar találok mindenre) Negatív: -Néha káromkodok -Hamar megbocsájtok mindenkinek(tudom ez jónak hangzik pedig nagyon rosz tulajdonságom, mert emiatt sokszor vernek át engem) -Néha helytelenül írok 1-2 szót. Adminsegéd Feladatköre Mint a nevében is benne van AdminSEGÉD így egyértelműen az adminok segítése illettve a playerek segítése. Míg az admin nagyobb feladatokkal addig az Adminsegéd kissebb feladatokkal kérdések megválaszolásával foglalkozik. Admin ügyeket old meg míg Adminsegéd olyan kérdéseket válaszol meg például, hogy hol van az SF SZA-KI?, Mi a TS IP?, A tulaj mikor elérhető? ETC... Miért Pont Én? Magamat egy koromhoz érett személynek tartom. Tapasztalatom is igencsak sok de ezt majd kifejtem. Gyors megoldóképességem segítségével az adminügyeket gyorsítanám fel, Gyors ismerkedési képességem segítségével pedig hamar beilleszkednék a csapatba. Milyen egy jó csapat működése? Szerintem akkor jó egy csapat ha mindenki jóba van mindenkivel, tudunk közösen dolgozni (esetleg adminügyet megoldani) és m eg van az összjáték köztünk, ha nincs veszekedés, és ha tudunk egymással úgy beszélni, hogy a kissebb ugratások szivatásokat is úgy vegyük, hogy vicc az egész és ne vegyük a lelkünkre. Eddigi tapasztalataim Szeretném a kiemelni a nagyobb szervereket, mivel szerintem a kissebb No Name szerverek nem fontosak(remélem nem baj, hogy írok szerver nevet).: -Double MTA ---> Adminontrolleri Rang -Eredeti DjAlmási által vezetett EXG ---> Admin 3 -Fine MTA -----> Admin 2 És emellett kisebb szerveken AdminController,Főadmin és minen más admin rang. Miért fontos a csapatmunka szerintem Az egyszer biztos, hogy egy nagyobb csapat csak akkor működik megfelelően ha mindenki jóba van mindenkivel. A csapatmunka természetesen azért fontos mert így látják a játékosok és mindenki más, hogy mi nem egy szedett vedett bagázs vagyunk hanem egy olyan csapat ami össze van szokva. Mindenki számára sokkal könnyebb elvégezni az ügyeit és minden mást ha össze tudunk dolgozni (esetlegesen ha két adminügy összecsatlakozok valahogy). Fontos emellett az is, hogy így mindenki jól érzi magát és boldogan végzi a munkáját. Így egy boldog összeszedett és összedolgozásra képes admincsapat jön létre :). Végszó Köszönöm, hogy elolvastad a lapom remélem elnyerte tetszésed. Remélem örömmel olvastad a sorokat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dwayne Juan Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Ne csak annyit írj hogy Dwayne, mert én is jelentkeztem és lehet hogy összekeverik és az senkinek sem jó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Átláthatónak tartom, amit írtál. Valóban vannak benne nyelvhelyességi hibák, de nem súlyosak. Egybefüggő, értelmes, átgondolt mondatok. Értelmes embernek tűnsz. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Azt nem értem, miért az adminsegéd feladatairól írtál, ha adminnak jelentkezel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések