Jump to content

Henry Wilson PD jelentkezése

Willis

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Márta Zsombor >
Mikor születtél?
< 2007. 10. 23. >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Napi 3-4 órát minimum, de akár többet is >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen, itt voltam OMSZ-be, PD-ben 2x, Piruban (Alleader). Másik szerveren pedig voltam már PD leader, LCN alleader, Szerelő leader. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert mindig is vonzott a rendvédelem, és szeretnék újra csatlakozni a rendvédelmi szervezethez >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Márta Zsombor vagyok, 7.-es tanuló.Az iskolában 4-es 5-ös tanuló vagyok Szabad időmben RP-zni szoktam, illetve a barátaimmal szoktam eljárni beszélgetni, illetve ebédelni vagy vacsorázni. KB februárba lesz 1 éve hogy RP-zek. a hobbijaim az a számítógépes játékokkal való játék, biciklizés. Számítógépen ha nem MTA-zok, Rocket League-zni szoktam és LoL-ozni szoktam. iciklizni, általában abban a városban szoktam ahol élek. Nagyon mást nem érdemes tudni rólam IRL, ezért nem fogom még ezt a részt felesleges dolgokkal telíteni. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/lvrkA5K
https://imgur.com/a/seuxU8l >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Henry Wilson >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1999. 10. 23. Budapest >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Nagy Mária >
 Jelentkező apjának neve:
< Kyle Wilson >
 Előző munkahelye(i):

< Rendőr, Mentős, Olajszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Szerintem a csapatmunka nagyon fontos eleme egy ilyen munka körnek mint a rendvédelem. Sokkal könnyemb úgy ünyeget felgöngyölíteni, vagy csak egy igazoltatást végre hajtani ha csaptban dolgozunk. A csaptmunka nélkül szerintem az emberiség már rég kipusztult volna. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Az anyukám Magyar az apukám Amerikai volt. Kiskoromban még Magyarországon éltünk, de amikor elkezdtem volna suliba járni kiköltöztünk Los Santosba mert az apukám itt kapott egy jól fizető állást. Nem örültem amiko a szülem bejelentették ezt a költözést mivel már pont kezdtem megszeretni az ottani kis életemet (egy kisseb faluban éltünk). Miután kiértünk a viselkedésem egyre rosszabb lett mivel azt gondoltam hogyha rossz leszek rájönnek a szüleim hogy ez egy rossz ötlet volt és vissza költözünk Magyarorszára. Nem így történt, de nem is baj mert egyre jobban kezdtem megszeretni az ottani életemet.  Ezekben az időkben kezdtek megjelenni a számítógépek az átlag emberek számára, mi is beszereztünk eggyet és ekkor kezdet a tanulmányi átlagom csökkeni. Majd 8. fél évéhez közeledve (a felvételi előtt 3 hónapra) rádöbbentem hogy nem úgy akarom leélni az éltemet hogy buta vagyok, nem tudok szinte semmit, nincs egy jól kereső munkám. Ezért ekkor abba hagytam a számítógépezés és nekiáltám gőzerővel tanulni. A felvételire nagyából sikerült felkészülnöm, és azt sikerült egy egész elfogadhatóra megírnom. Felvettek egy rendőr akadémiára ahol kitanultam a rendőrlét minden fontos dolgát. Amikor elvégeztem az akadémiát elmentem rendőrnek, de nem maradtam ott fél évnél tovább mert nem jöttem ki jól az akkori főnökömmel. Elmentem olajszállító kamionosnak. Ezt 3 év után meguntam kijártam egy orvosi egyetemet, és elmentem mentősnek. Viszont ez a munka nem jött be nekem annyira, ezért ezt is ott hagytam. Ezek után döntöttem úgy hogy jelentkezek rendőrnek újra.>

• Like 3

• Szuperadmin

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

A meghallgatás időpontja: 

2021.06.17 12:00

vagy

2021.06.18 12:00

((Ha egyik időpont sem felel meg akkor keress fel privát üzenet formályában új időpontért))

Edited by Terciusz

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.