Matthew Dylan Létrehozva: Június 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 16, 2021 Az általad nyitott unban kérelem téma címe az alábbi módon nézzen ki: IG Neved - Admin neve aki bannolt IC/InGame neved: < Dante_Blegu > A ban időpontja: < 2021.04.05 22:49:56 > A ban oka: < Szerverhírdetés [Nincs UB] > A ban időtartama: < 2036.04.05. 22:49:56> Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Azért szeretném az unbant, mivel szeretnék ennek a szervernek az ismételtem aktív tagja lenni. Sok szép emlék és RP szituáció fűz ehhez a szerverhez, így nem szeretném elveszíteni. Tudtam nagyon nagy baromságot csináltam legutóbb, de ígérem, ha megkapom az unbant ezen változtatni fogok! Ezúttal szeretnék bocsánatot kérni Terciusz-tól valamint a NextGaming Vezetőségétől, amit mondtam a szerverről, akkor és ott! Reménykedem, hogy újra a közösség aktív tagja lehetek majd! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Június 16, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Június 16, 2021 Szia! Amit tettél az nagyon csúnya dolog volt, de egy kis idő már eltelt azóta, és bízok benne, hogy valóban megváltozol, és nem teszel több ilyet, ezért az UB-t megadom egy 300 perces admin jail fejében, illetve a következő súlyosabb jailednél megy vissza a ban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések