Tyler Clark Létrehozva: Június 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 16, 2021 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Ryan Lugo- Panaszra tett játékos IC neve -James Clover és Lucas Winchester- Panasz oka: -Folyamatos NonRP. Láthatólag funolni vannak fent. DB, Animba ütötték a srácot, Nonosan ellopták az LS-AVM kocsit és az enyémet amit TK-ra raktak és fölborították.- Bizonyíték (videó, kép, log): -NonRP - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)- Napi log: PK - Pastebin.com Edited Június 16, 2021 by Ryan Lugo 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Június 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 16, 2021 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Június 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2021 Mivel nem kaptam érdemlegest választ, kénytelen vagyok a PK-t a meglévő bizonyitékok alapján bírálni. Szándékosan vártam többet, mint 24 óra ugyanis Fórumon kaptam egy privát üzenetet, amiről a képet be is illesztem ide. https://kepkuldes.com/image/A6ybUN Az üzenetet mivel nem teljesen értettem, megkértem, hogy a PK alatt fejtse ki bővebben, ennek ellenére se a PK alatt, se privát üzenetben nem fejtette ki a szempontját. A PK-t jogosnak itélem! James Clovert és Lucas Winchestert 120 perces adminjailel szankcionálom NonRP-s autólopás, NonRP-s FK jármű lopás, NonRP, FUN indokkal. Zárom/Helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések