Fredrico Lorenzo Létrehozva: Június 23, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 23, 2021 IC/InGame neved: < Luigi La Cascio A ban időpontja: < 2021.01.01 17:53:41 A ban oka: < "Szép próbálkozás volt. (Nem tudod kifagyasztani a szervert") A ban időtartama: Perma. Admin neve, aki bannolt: Kani. Miért szeretnéd az unbant? Szeretnék visszajönni a szerverre hiszen fél éve kaptam a bant, volt időm elgondolkozni, hogy mit is tettem, bizonyítani szeretnék. Azzal is tisztában vagyok, hogy az egész adminteam tudja a "ködös" múltam. És igen, én is használtam egyéb eszközöket könnyebb pénzszerzéshez, stb... Elfogadnám a vagyontörlést is, és úgy visszajönni a szerverre. Valamint elnézést kérek az egész csapattól, tetteimet megbántam és, ahogy előbb is leírtam "bizonyítani" szeretnék. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Június 29, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Szia ! Kani mivel már nem admin, ezért én fogom ezt az UB-t jobban kielemezni és bírálni. Elsősorban nagyon sok olyan dolgot tettél / tettetek a baráti köröddel, ami teljes mértékben közösségromboló és közel sem erre vagy más RP szerverre nem lett volna megfelelő, ezt te is jól tudod ezek után. A perma ban teljesen jogos is volt, sőt, még sokkal előbb is megkaphattad volna, bőven. Viszont, Én jobban ismerlek, mint a többi admin, ennek oka az, hogy apró közös múlttal rendelkezünk és az elmúlt időben jobban is megismertelek, ezen belül főleg, hogy milyen is vagy valójában. Ennek tükrében én tudom, és remélem is, hogy tudsz változtatni ezeken a rossz dolgokon, amiket elkövettél, illetve teljesen megújult erővel neki tudsz állni a szervernek ismét, immáron teljesen szabályosan és megfelelő módon. Egy-két dolgot azért leszögezek ezek mellett : Bármely 60 percnél nagyobb AJ után az én döntésem alapján kiderül, hogy visszakerül-e rád a perma ban, vagy nem. Teljes vagyontörlésben fogsz részesülni, nem kell elemeznem, hogy miért. Az UB-t 500 perc AJ fejében kapod meg. Ha ezeket elfogadod, akkor várom a válaszod, és intézzük. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Elfogadom! Várom a szerón az AJ-t, és köszi:<3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések