Dwayne Juan Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 10, 2019 (módosított) Magamról: Csabinak hívnak, 14 éves vagyok. Nagyon szeretem az autókat, szeretek sportolni, sőt! Sportolok is versenyszerűen.. A Focit nagyon sok ideje űzöm, és még nem volt nagyobb problémám se meccseken, se edzéseken. Csomó mániám van, viszont amiért odavagyok az a számítógép design.. Amikor van rá lehetőségem, építem a gépem, van amikor veszek bele ledet és egyéb hűtőket is! Az RP-vel, a SeeMTA szerverén található közösséggel ismerkedtem meg. Kb. 2-3 nap alatt megtanultam a szabályokat, ennek köszönhetően kb. 1 évre rá, az adminok körében tölthettem el mindennapjaimat. (3-4 év RP Tapasztalattal rendelkezem). Sok szerveren voltam már admin, szuperadmin, viszont már volt saját szerverem is, amiben pár dolgot én készítettem.. Igaz, nem voltak nagy dolgok, viszont akkor nagyon örültem mert van aki még 18-19 évesen sem tud megírni egy hudot. Azonban régebben volt amikor hanyagoltam az MTA-t a suli miatt, ennek köszönhetően mindenből 4-5 volt a jegyem. Nem nagyon szeretek magamról leírni mindent, viszont amikor valakit jobban "megismerek" akkor benem áll a szám.. Szeretem a motorokat is, 2019-2020 el is kezdem a kreszt, utána meg jöhet 50cc jogosítvány letétele is. Amennyire jófej vagyok, annyira lehetek bunkó is. Ez attól függ hogy ki hogy beszél velem. Hogyha valaki folyamatosan flegmázik akkor elkezdem oltogatni, viszont ha elnézést kér akkor megbarátkozok vele. Nagyon szeretek barátkozni... Baranya Megyében élek, azon belül Pécsen. Nagyon sokat szoktam gép előtt ülni, nem annyira vagyok rá büszke, viszont gondoltam már arra is hogy informatikusnak, azonbelül szoftverfejlesztőnek fogok tovább tanulni. Nem csak MTA-zok, hanem még lolozok is és van amikor haverokkal hülyéskedünk egy kicsit Minecrafton is. Nem vagyok beképzelt, se felvágós. Magamról a játékban: Voltam már HL-en 1-es admin, SeeMTA-n 4-es adminig jutottam el, Volt saját szerverem is. A Szerverem Dwayne Juan személynévvel rendelkezem melyen található pár dolog is. Az a pár dolog pedig autók, kulcsok.. Az első autóm egy 4-es Golf volt, amit elcseréltem 2 BMW 750-re. A 2 BMW-t nehezen elpasszoltam egy BMW X5-re, ami 6 versenyes volt, viszont ezt is eladtam. Most jelenleg egy Audi RS6 c7, esetleg egy BMW M6 gazdájává szeretnék válni. Önkormányzatos vagyok. Jelenleg gyűjtögetek, viszont a szerveren nagyon sok dolog volt velem aminek nem örültem. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Nem voltam. Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Nem voltam bannolva. (Fent a kép a bannokról is). Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Segíteni a játékosoknak, figyelni a játékosokra, rendet tartani a szerveren. Aktivitási idő.: 3-4 esetleg 5 óra. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka fontos része mindennek, de leginkább a csoportoknak. Azt kell mondjam hogy én szeretek csapatmunkában dolgozni és mivel ez úgymond egy szervercsoport, ezért ez sem lesz gond. Miért pont téged válasszunk? Kitartó, gyors viszont helyes gépelés, tapasztalt vagyok RP és admin ügyileg is,segítőkész vagyok. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Szeretnék segíteni a playereknek, szeretném hogy jobban tudjanak érvényesülni a játékban. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Gyors helyes gépelés, aktív, normális beszédkészség, nem vagyok bunkó. Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Ha flegmán beszélnek velem visszaszoktam szólni, Kíváncsi, Van amikor kis dolgokon is felhúzom magam, ha valaki hazudik akkor én mindenáron kiállok a jóért. Edited Augusztus 10, 2019 by Dwayne Juan Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Szia! Szép lap lett, de lehet nem olvastad el jelentkezés elött az elvárásokat. (minimum életév.) Én TÁMOGATOM viszont nemtudom azt az 1 évet elnézik-e neked. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dwayne Juan Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Köszi Jhony! Szerintem elnézik.. Don 13 évesen megkapta az AS-t. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 A minimum életkor egy minimum intelligencia miatt, egy minimum érettség miatt van meghatározva, amit a Te 14 életéveddel szerintem elérsz. Ezeket figyelembe véve egy viszonylag összeszedett jelentkezést kaptunk tőled. Nyelvhelyességre, szövegközti kohézióra, mondatvégi írásjelekre figyeltél. Nem kaptunk egyszavas válaszokat sem. Látszik, hogy időt fektettél a jelentkezésbe.Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dwayne Juan Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Köszönöm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Boros Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Nekem bejön TÁMOGATOM. Szerintem nyugodtan el lehet nézni azt az 1 évet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dwayne Juan Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Köszönöm Boros! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Madd D Crusader Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Nekem tetszik. Összeszedtél mindent a gondolataidból, ami hasznos a jelentkezéshez. TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szia, én mióta vagyok 13 éves? 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.08.14.-én 19:00-kor vagy 2019.08.15.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések