Dobyy Létrehozva: Június 27, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 27, 2021 Magamról: (10-15 mondat minimum) Gyurcsovics Péter vagyok Szlovákiából! Szeretem a focit és a számítógépes játékokat! Már volt többször MTA szerverem is! Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Voltam már taxis,szerelő,pd,frakcióban! Hányszor voltál admin jailben? Nem voltam aj ban valamiért nem mutatja a játszott perceim! Hányszor voltál banolva? Nem voltam! Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Segítti a játékosokat ha valamit nem tudnak pl ír a player hogy hogyan hozom elő a dash boardot akkor vissza írsz neki hogy a home gombal! Aktivitási idő. 5-6 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Egy jól kidolgozott együtt működő csapar! Miért pont téged válasszunk? mert már voltam több szerveren admin és volt saját szerverem is! Miért jelentkeztél adminsegédnek?mert szeretek segíteni az embereknek! Pozitív tulajdonságok.: Mindig vidám vagyok, ritkán káromkodom, utállom a nonozást Negatív tulajdonságok.: sosem vagyok rossz kedvű , Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Június 27, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Június 27, 2021 Szia! A lapod enyhén fogalmazva hiányos. Mesélj magadról 10-15 mondatban, nem 1 ben! A játékban elért résznél 5-10 mondat az elvárt, nem fél. Az UCP-nél nem a boritóról kell kép, hanem beállitások/account adatok résznél a jailekről és bannokról. Az Adminisztrátor és Adminsegéd feladatának kifejtése hiányos, ez bővitésre szorul. A csapat munkáról nem véleményt írtál, hanem megálapitást, mely szerint jól kivan dolgozva és együtműködő a csapat. Miért pont téged válasszunk? Fejtsd ki kérlek bővebben, ennyiből még nem vettél meg. Kevés a Pozitív és Negatív tulajdonság amit felsoroltál. (Az miért negatív, hogy sose vagy rossz kedvű?) Hiányzik a játszott perceid száma, viszont ma láttalak szerveren, és még LVL1 vagy, tehát kevesebb mint 300 perced van a szerveren. Ha Fórumon nem IC neved van, esélytelen, hogy fogadva legyen a lapod. Gyűjts még tapasztalatot a szerveren, legyen több játszott perced, állits IC nevet Fórumon. Amikor ezek megtörténtek nyiss egy új jellentkezési lapot, ha továbbra is szeretnél-e pozicióra jellentkezni. Ezt a lapot szerintem még egyenlőre hanyagoljuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 6, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2021 Kedves Jelentkező! Az adminsegéd jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így ez elutasításra kerül. ((Szerintem nem kell részleteznem a lapnak a problémáit, közel sem elegendő az, amit oda leírtál vagy beletettél ahhoz, hogy egy ilyen lapot beadj és elfogadásra kerüljön.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések