Jump to content

James Roman As szeretne lenni!

Dobyy

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Gyurcsovics Péter vagyok Szlovákiából! Szeretem a focit és a számítógépes játékokat! Már volt többször MTA szerverem is!
  • Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Voltam már taxis,szerelő,pd,frakcióban!
  • Hányszor voltál admin jailben? Nem voltam aj ban unknown.png

valamiért nem mutatja a játszott perceim!

• Hányszor voltál banolva? Nem voltam!
  • Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Segítti a játékosokat ha valamit nem tudnak pl ír a player hogy hogyan hozom elő a dash boardot akkor vissza írsz neki hogy a home gombal!
  • Aktivitási idő. 5-6 óra
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Egy jól kidolgozott együtt működő csapar!
  • Miért pont téged válasszunk? mert már voltam több szerveren admin és volt saját szerverem is!
  • Miért jelentkeztél adminsegédnek?mert szeretek segíteni az embereknek!
  • Pozitív tulajdonságok.: Mindig vidám vagyok, ritkán káromkodom, utállom a nonozást
  • Negatív tulajdonságok.: sosem vagyok rossz kedvű ,

• Főadmin

Szia! A lapod enyhén fogalmazva hiányos.

1. Mesélj magadról 10-15 mondatban, nem 1 ben!
  2. A játékban elért résznél 5-10 mondat az elvárt, nem fél.
  3. Az UCP-nél nem a boritóról kell kép, hanem beállitások/account adatok résznél a jailekről és bannokról.
  4. Az Adminisztrátor és Adminsegéd feladatának kifejtése hiányos, ez bővitésre szorul.
  5. A csapat munkáról nem véleményt írtál, hanem megálapitást, mely szerint jól kivan dolgozva és együtműködő a csapat.
  6. Miért pont téged válasszunk? Fejtsd ki kérlek bővebben, ennyiből még nem vettél meg.
  7. Kevés a Pozitív és Negatív tulajdonság amit felsoroltál. (Az miért negatív, hogy sose vagy rossz kedvű?)
  8. Hiányzik a játszott perceid száma, viszont ma láttalak szerveren, és még LVL1 vagy, tehát kevesebb mint 300 perced van a szerveren.
  9. Ha Fórumon nem IC neved van, esélytelen, hogy fogadva legyen a lapod.

Gyűjts még tapasztalatot a szerveren, legyen több játszott perced, állits IC nevet Fórumon. Amikor ezek megtörténtek nyiss egy új jellentkezési lapot, ha továbbra is szeretnél-e pozicióra jellentkezni. Ezt a lapot szerintem még egyenlőre hanyagoljuk.

• 2 weeks later...
  • GameAdmin 5

Kedves Jelentkező! 

Az adminsegéd jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így ez elutasításra kerül.

((Szerintem nem kell részleteznem a lapnak a problémáit, közel sem elegendő az, amit oda leírtál vagy beletettél ahhoz, hogy egy ilyen lapot beadj és elfogadásra kerüljön.))

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.