Matthew Dylan Létrehozva: Június 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 28, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Raduka Márk > Mikor születtél? < 2006.08.19 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) <3-4 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam, ORFK,OMSZ,TAXI Frakciókban > Miért ezt a frakciót választottad? < Azért, mert a szívem mindig is a rendvédelemhez húzott és ismét szeretnék onnan indulni, ahol elkezdtem a rendőri tanulmányaimat. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Márknak hívnak, 14éves srác vagyok. Szabadidőmben sokat szoktam játszani, filmezni, szabadban biciklizni, túrázni. Hobbim: Fejlesztgetés, programozás, számítógéppel kapcsolatos dolgok, túrázás, biciklizés. Tanulményaim: Idén félévkor lett remek a bizonyítványom magamhoz képest, de év végére sajnos ezt lerontottam.. Ettől függetlenül felvettek egy remek helyi gimnáziumba, aminek nagyon örülök. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://imgur.com/a/gzhMH9D> IC Rész Jelentkező neve: < Matthew Dylan > Jelentkező születési helye, ideje: < 1990.08.19 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Madeline Harlow > Jelentkező apjának neve: < Robert Dylan > Előző munkahelye(i): < ORFK, OMSZ, Taxi, Olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés elengedhetetlen egy rendvédelmi szervezetben! Fontos az együttműködés, mivel az akciók nagy részénél egymásra vagyunk utalva. Valamint az összetartó csapatban sokkal szívesebben dolgoznak az emberek, mint egy össze-vissza dolgozó csapatban. Ezenfelül fontos a kommunikáció is a csapatban, valamint figyelmesen meghallgatni és megfogadni a főnökeim tanácsát! Továbbá fontos az, hogyha egy nyomozást folytat a Rendőrség, és erről minket tájékoztatnak, nem akadályozom nekik a munkájukat! > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Matthew Dylan vagyok... Egy 90-es évek nyarán született kölyök, átlagos voltam. Engedjétek, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Las Venturas városában éltem annak is külvárosi részén, szüleimmel valamint 2db nagyobb tesómmal. Mivel én voltam a legkisebb a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok mint a többiekre...én más voltam. Kb 5éves koromig éltem Las Venturasban, mert utána édesapám állást kapott a Los Santos-i Mentő Állomásnál, anyukámat pedig behívták az önkormányzathoz titkárnőnek, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam, itt az oroszt, az olaszt és a spanyolt tanultam meg, ezekből itt csak az oroszból és a spanyolból van nyelvvizsgám, mert az olaszt csak kicsit beszélem. Kb. 14évesen elhatároztam, hogy rendőr leszek és elkezdtem az akadémiát is kijárni, az akadémia kijárása után kb. 20 éves koromban csatlakoztam az Országos Rendőrfőkapitánysághoz, Később ez a munkahelyem megszűnt, így másik után kutakodom. 22évesen megtanultam az orvoslás alapjait, amit a rendőrségben szanitéc ként ismernek, szerintem ez hasznos dolog, főleg akkor ha lövöldözés után nincsen elég mentős és így tudok nekik segíteni. Amit elértem ideköltözésünk alatt: Van 2db autóm, valamint 1 DB Reefer hajóm. A célom, hogy megtaláljam Santiago Davis barátom gyilkosát, valamint az ORFK-nak egy aktív tagja legyek és értelmes ötletekkel valamint hasznos tanácsokkal segítsem a Vezérezredes és a vezetőség munkáját!> 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 3, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2021.07.04 12:00 ((Ha nem jó az időpont keress fel)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések