Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Qwantez Moss - PK

weedy

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok!

Az esetet tulzott provokaciojuk idezte elo! Ic ugy iteltuk meg, hogy ebben az esetben mindenkepp szukseges a fegyver hasznalata, mivel minosithetetlen stilusuk es arroganciajuk ehez vezetett! Tovabb menve picit lemaratd az a rész is, hogy 2embert lőttem le a 3ból. A harmaddik elszaladt, majd 2 perc mulva animba lőtt engem és a lambo tulaját egy személyben! Véleményem szerint az is forgalmas helyen való fegyverhasználatnak minősül. Meg volt a lehetősége h elmenjen, nem követtük. Ha valóban hibásnak ítélitek meg vállalom a felelőseget! Köszönöm, hogy elmondhattam!

Andrew Chang Woo

Edited by Andrea Domenico

A stratégiai filizófiád ott bukott meg, hogy maffiózóként, AK-val a hátadon, amit a rendszer nem jelenített meg [BUG], már eleve a CCTV kamerák riasztói őrjöngnének a rendőrségen. Sikeresen magadra hívtad a rendőrség figyelmét, AK-val a hátadon, tehát megtalálnak, megtörsz és beszélni fogsz.

• Like 6

Ezt elismerem hogy rp nélkül szedtem fel őket ebben igazad van. Amúgy azért mert sejtettem hogy újra vissza fogsz jönni. A szövegetekkel meg eléggé hergeltetek minket. Továbbá azt nem tartom túl rp-snek hogy egyedűl visszajöttél és elkezdesz 4 embert darálni akiknek tudod hogy fegyvere van. De ami a legfurább ebbe az egészbe hogy miért mondta ooc-n  Yelena és West hogy köszönik a jó rp-t ha utána PK-t raktok ránk? 

Edited by Lucy Yifei
  • Like 1

Koszonom a logokat, az alabbiak lennenek fontosak:

• @Qwantez Moss Kerlek egeszen addig kuldd el a logodat, amig be nem fejeztetek ezt az egeszet (beleertve az oleseket, szovaltasokat, stb.)(nem kell kiemelni a lenyeget, egesz egyszeruen toltsd fel pastebinre)
  • @Andrea Domenico Miutan megolted Qwantezt, kit oltel meg kovetkezo alkalommal?
  • @Andrea Domenico A ket oles kozott tortent barmilyen fegyverelovetel barmelyik oldalon?
  • A szabalyzat az alabbi modon rendelkezik a forgalmas helyrol, ennek ertelmeben forgalmas helyen tortent az eset.

Tilos forgalmas helyen való rablás/elrablás ahol a való életben is hemzsegnek az emberek.

↳ (Forgalmas helynek minősül: Ahol Blipek (ikonok) találhatóak, például autókereskedés, vagy ahol a játékban sok ember megfordul, vagy ahol a való életben is sok ember megfordulna. Pl.: Munkahelyek, 4 sávos utak, autópályák, városháza, pláza, kórház, rendőrség, autósiskola, szerelőtelep, benzinkút stb.)

• Nem ismert az olesek helyszine (a legelsot leszamitva), ezek poziciojara lenne szuksegem.

• Ki lotte animba Andrew Chang Woo-t?

• Barki, aki ugy gondolja, hogy a biralas szempontjabol a log fontos lehet, legyen szives ide kuldje el, koszonom!

Szia Ondell Yelena volt a második, csak én használtam ott fegyvert, amikor mindketten meghaltak. A második is ugyanott történt pont egymás mellett álltak. Gyakorlatilag 20cm-el álltak egymás mellett! Quantez jött utána vissza miután elhajtott és ő rakott animba!

Nagyjabol korvonalazodott a helyzet, es az alabbit tudom mondani:

• Andrew Chang Woo reszerol FGH DM tortent 2 alkalommal.
  • Qwantez Moss reszerol az oles alapvetoen ertheto, viszont amennyiben szabalytalansagot (nonRP-t) eszlelunk, akkor az nem jogosit fel senkit arra, hogy ugyanezt megtegye.
  • Lucy Yifei RP nelkul segitette fel Andrew Chang Woo-t.

2 lehetoseget tudok felkinalni:

1. Elkonyvelitek ezt az egeszet egy erdekes RP-nek.
  2. Mindenkinek, aki olt, vagy szabalytalankodott, es ez bizonyitasra is kerult, annak szankciot osztok.

Varok mindket oldal dontesere!

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.