weedy Létrehozva: Június 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 29, 2021 Panasztevő játékos IC neve: -Qwantez Moss- Panaszra tett játékos IC neve -Andrew Chang Woo- Panasz oka: -Forgalmas helyen való DM- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/0piSOdp- 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. Várom Andrew Chang Woo, és a képen szereplők válaszát 24 órán belül. (amennyiben nem érkezik válasz, akkor a csatolt bizonyítékok alapján történik a döntés) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Na hali. mivel részese vagyok az ügynek, ide kommentelem az én részem is. Az volt hogy odamentünk hozzájuk rpzni, beszéltünk egy pár szót, erre rá Andrew előkapta az akt, és ledarált minket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 (módosított) Sziasztok! Az esetet tulzott provokaciojuk idezte elo! Ic ugy iteltuk meg, hogy ebben az esetben mindenkepp szukseges a fegyver hasznalata, mivel minosithetetlen stilusuk es arroganciajuk ehez vezetett! Tovabb menve picit lemaratd az a rész is, hogy 2embert lőttem le a 3ból. A harmaddik elszaladt, majd 2 perc mulva animba lőtt engem és a lambo tulaját egy személyben! Véleményem szerint az is forgalmas helyen való fegyverhasználatnak minősül. Meg volt a lehetősége h elmenjen, nem követtük. Ha valóban hibásnak ítélitek meg vállalom a felelőseget! Köszönöm, hogy elmondhattam! Andrew Chang Woo Edited Június 30, 2021 by Andrea Domenico Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Cső! Stílusunkra eltérően akkor sem lőhetsz le,főleg forgalmas helyen. Utána, mivel lelőtted Westet és Yelenát, mire te lelőtted én addigra elhajtottam az autóval. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 (módosított) És miert lottel utana animba??? Egyebkent meg ha normalisan jottetek volna normalis rpvel nem lett volna gond..... Minden szituaciot a stilus szul valo eletben is... Edited Június 29, 2021 by Andrea Domenico Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Azért mert lelőtted a haverjaim. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 (módosított) De az meg akkor PG-nek minősül! Mindegy ne haragudjatok majd elbírálja Laci! Edited Június 29, 2021 by Andrea Domenico Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Mindket oldalrol szeretnek kerni egy-egy logot a teljes RP szituaciorol, ezutan kifejtem bovebben a dolgokat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 A stratégiai filizófiád ott bukott meg, hogy maffiózóként, AK-val a hátadon, amit a rendszer nem jelenített meg [BUG], már eleve a CCTV kamerák riasztói őrjöngnének a rendőrségen. Sikeresen magadra hívtad a rendőrség figyelmét, AK-val a hátadon, tehát megtalálnak, megtörsz és beszélni fogsz. 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Sziasztok meg ha nem szoltatok volna be a leadernek akkor simán el küldtünk volna tikteket és ha nem jössz vissza és nem lövöd anim-ba a srácot akkor nem lettél volna le lőve és még egy jó rp-is ki sülhetet volna sztm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Hát igen, de akkor se lőhettek le ha beszólunk a leadernek. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Mindegy nem erre akarom foditani az egesz delutanom lessz ami lessz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Te nem kaphatnál szankciót, mivel te nem lőttél. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Tudom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 https://pastebin.com/nxdUwQQy 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 https://pastebin.com/DMvwgjJe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 És egy kérdés, a Lucy miért szedett fel rp nélkül ? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucy Hamilton Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 (módosított) Ezt elismerem hogy rp nélkül szedtem fel őket ebben igazad van. Amúgy azért mert sejtettem hogy újra vissza fogsz jönni. A szövegetekkel meg eléggé hergeltetek minket. Továbbá azt nem tartom túl rp-snek hogy egyedűl visszajöttél és elkezdesz 4 embert darálni akiknek tudod hogy fegyvere van. De ami a legfurább ebbe az egészbe hogy miért mondta ooc-n Yelena és West hogy köszönik a jó rp-t ha utána PK-t raktok ránk? Edited Június 29, 2021 by Lucy Yifei 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Érdemes lesz megvárni Laci válaszát, addig ne folytassátok ezt a kis "vitát". Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2021 Koszonom a logokat, az alabbiak lennenek fontosak: @Qwantez Moss Kerlek egeszen addig kuldd el a logodat, amig be nem fejeztetek ezt az egeszet (beleertve az oleseket, szovaltasokat, stb.)(nem kell kiemelni a lenyeget, egesz egyszeruen toltsd fel pastebinre) @Andrea Domenico Miutan megolted Qwantezt, kit oltel meg kovetkezo alkalommal? @Andrea Domenico A ket oles kozott tortent barmilyen fegyverelovetel barmelyik oldalon? A szabalyzat az alabbi modon rendelkezik a forgalmas helyrol, ennek ertelmeben forgalmas helyen tortent az eset. - Tilos forgalmas helyen való rablás/elrablás ahol a való életben is hemzsegnek az emberek. ↳ (Forgalmas helynek minősül: Ahol Blipek (ikonok) találhatóak, például autókereskedés, vagy ahol a játékban sok ember megfordul, vagy ahol a való életben is sok ember megfordulna. Pl.: Munkahelyek, 4 sávos utak, autópályák, városháza, pláza, kórház, rendőrség, autósiskola, szerelőtelep, benzinkút stb.) Nem ismert az olesek helyszine (a legelsot leszamitva), ezek poziciojara lenne szuksegem. Ki lotte animba Andrew Chang Woo-t? Barki, aki ugy gondolja, hogy a biralas szempontjabol a log fontos lehet, legyen szives ide kuldje el, koszonom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2021 Szia Ondell Yelena volt a második, csak én használtam ott fegyvert, amikor mindketten meghaltak. A második is ugyanott történt pont egymás mellett álltak. Gyakorlatilag 20cm-el álltak egymás mellett! Quantez jött utána vissza miután elhajtott és ő rakott animba! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2021 https://pastebin.com/v2KWHcnj Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2021 Nagyjabol korvonalazodott a helyzet, es az alabbit tudom mondani: Andrew Chang Woo reszerol FGH DM tortent 2 alkalommal. Qwantez Moss reszerol az oles alapvetoen ertheto, viszont amennyiben szabalytalansagot (nonRP-t) eszlelunk, akkor az nem jogosit fel senkit arra, hogy ugyanezt megtegye. Lucy Yifei RP nelkul segitette fel Andrew Chang Woo-t. 2 lehetoseget tudok felkinalni: Elkonyvelitek ezt az egeszet egy erdekes RP-nek. Mindenkinek, aki olt, vagy szabalytalankodott, es ez bizonyitasra is kerult, annak szankciot osztok. Varok mindket oldal dontesere! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Chang Woo Hozzászólva: Június 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2021 Részemről elfogadom és köszönöm a szankció nélküli bírálást, Qwanteztől és a többi sértettől, sokadik alkalommal ezen a csatornán keresztül is elnézést kérek! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések